Κινητήρας σε ποδήλατο; Αναρωτηθείτε πως; Καταπληκτικό! [Video]

Ποια είναι η κινητήρια δύναμη της προόδου;

Σε πολλές περιπτώσεις, ένας άνθρωπος είναι πολύ τεμπέλης για να κάνει κάποιες εργασίες, τις οποίες μπορεί να θεωρεί βαρετές ή εξαντλητικές. Αυτός είναι ο λόγος που το ταλέντο στη μηχανική μπορεί να κατασκευάσει μερικά καταπληκτικά πράγματα. Εάν ο άνθρωπος δεν ήταν τόσο τεμπέλης, ακόμη θα χρησιμοποιούσαμε πέτρινα τσεκούρια. Το να είναι κάποιος μηχανικός σημαίνει ότι μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για να κάνει τη ζωή του ευκολότερη, και περισσότερο ενδιαφέρουσα από ότι ήταν. Για παράδειγμα, μπορεί να αυτοματοποιήσει ορισμένα πράγματα. Είναι περιορισμένος από τις ικανότητες και το πάθος του. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιες έτοιμες λύσεις από το διαδίκτυο ή το κοντινότερο κατάστημα, αυτό όμως δεν ικανοποιεί το ανήσυχο πνεύμα του. Τουλάχιστον έτσι υποθέτουμε.

Ο υψηλού επιπέδου μηχανικός είναι πρώτος από όλους τους μηχανικούς. Για να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό παρακολουθείστε το βίντεο. Αυτός ο κύριος, κατάφερε να κινεί το ποδήλατό του χωρίς να κάνει πετάλι. Τίποτα ιδιαίτερο θα πείτε κάποιοι, και υπάρχουν εκατομμύρια τέτοια ποδήλατα. Όμως αυτό δεν είναι ένα κιτ που μπορείτε να προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα και να το φτιάξετε μόνοι σας. Αυτός ο κινητήρας είναι φτιαγμένος από το Α έως το Ω από αυτόν τον παθιασμένο τύπο.

Crank Motor Bike

Ο κινητήρας μοιάζει και ακούγεται περίεργος στην αρχή, όμως είναι εκπληκτικός επειδή είναι μια απόλυτη ιδιοκατασκευή κινητήρα που λειτουργεί και κάνει ευχάριστη την βόλτα με το ποδήλατο. Ο κινητήρας αυτός αποτελείται από έναν αερόψυκτο κύλινδρο Volkswagen.

Ο ιδιοκτήτης έβαλε στον κύλινδρο ένα έμβολο από πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο. Ο εκκεντροφόρος, το βολάν, οι βαλβίδες και το μανιατό προέρχονται από έναν κινητήρα χλοροκοπτικής μηχανής. Η κυλινδροκεφαλή , ο στροφαλοφόρος, τα ωστήρια και το πλαίσιο του κινητήρα είναι όλα ιδιοκατασκευές. Αυτός ο κινητήρας αποτελεί ένα παράδειγμα εξαιρετικής μηχανικής σκέψης! Για την κατασκευή τέτοιων κινητήρων εκ του μηδενός, απαιτούνται δεξιοτεχνία, ταλέντο και πάθος. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με νέους τρόπους και μεθόδους. Θα αποκομίσετε δεξιοτεχνία και εμπειρία.

Δείτε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter