Η Rolls-Royce παρακάμπτει υβριδικά και υιοθετεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα [Video]

Φαίνεται ότι η μελλοντική μέθοδος κίνησης της βιομηχανίας είναι κλειδωμένη: τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αρχίσουν να έχουν προτεραιότητα έναντι των μηχανών εσωτερικής καύσης.
Ενώ μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες αγοράζουν χρόνο και πράσινα διαπιστευτήρια με υβριδικά συστήματα, η Rolls-Royce έχει μηδενικά σχέδια για ένα τέτοιο κενό και μια στάση στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Η ηλεκτροκίνηση είναι ο δρόμος προς τα εμπρός - και δεν θα υπάρξουν μεταξύ μας βήματα όπως η υβριδοποίηση

Το Autocar αναφέρει ότι η Rolls-Royce δεν εξετάζει την επέκταση του χαρτοφυλακίου των οχημάτων με υβριδική τεχνολογία. Αντ' αυτού, η μάρκα θα ακολουθήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce Torsten Müller-Otvös δήλωσε σε βρετανικό δημοσίευμα:

Είναι το σύστημα πρόωσης για το μέλλον, δεν κάνει λάθος. Υπάρχει ένα χρονικό διάστημα - κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε-όταν δεν θα υπάρχουν μηχανές καύσης. Αυτό θα διαρκέσει πολύ καιρό, αλλά τελικά θα συμβεί.

Torsten Müller-Otvös, Διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce

Αλλά, μιλώντας μάλιστα για τους ηλεκτρικούς κινητήρες, η Müller-Otvös δήλωσε ότι μόνο όταν η τεχνολογία θα έχει αναπτυχθεί κατάλληλα, η Rolls-Royce θα εναλλάξει τους κινητήρες V-12 σε μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρες.

Θυμηθείτε, το 2011 η Rolls-Royce εξέτασε το νερό σαν μια ιδέα του ηλεκτρικού Phantom, αλλά διαπίστωσε ότι η έλλειψη υποδομών εμβέλειας και χρέωσης είναι υπερβολικά ελλιπής. Ακόμη και με την σημερινή τεχνολογία των μπαταριών, δεν είναι αρκετά συμβατό με τα πρότυπα της Rolls-Royce.

Η μάρκα Rolls-Royce δεν είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένα παιχνίδι-εναλλαγής όταν πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία. Οι πελάτες μας το κάνουν για λόγους πολυτέλειας, ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες

Έκανε δήλωση πρόσβασης στους ηλεκτρικούς κινητήρες του BMW Group, θα αποτελέσει πλεονέκτημα όταν η Rolls-Royce θα εισαγάγει επιτέλους τέτοιες τεχνολογίες. Εν τω μεταξύ, όμως, η εστίαση θα είναι στην πολυτέλεια και θα προσφέρει μια πολυτελή οδηγική εμπειρία.

Δείτε τη Διαφήμιση της Επίσημης παγκόσμιας πρεμιέρας του Rolls-Royce Concept αυτόνομου αυτοκίνητου (χωρίς οδηγό)

Αναπτύχθηκε από τη Rolls-Royce μετά από πολλούς μήνες μελέτης και διαβούλευσης με τους σημερινούς πελάτες της μάρκας, το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει την σαφώς εκφρασμένη επιθυμία τους να βεβαιωθούν ότι τα σχέδια της μάρκας για το μέλλον της προσωπικής κινητικότητας πολυτελείας θα συνεχίσουν να ενσωματώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την Rolls-Royce την προτιμώμενη μάρκα των πιο απαιτητικών και ισχυρών πατρόνων στον κόσμο για πάνω από έναν αιώνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter