6η Διεθνή Έκθεση "Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics" & "Truck & Van" το Νοέμβριο στην Αθήνα [Video]

Ενάμιση μήνα πριν από την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με πάνω από 200 εκθέτες να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και αρκετές ξένες αποστολές να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για επαγγελματικές επαφές, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, σας καλούν και επισήμως να Γιορτάσουμε τα Logistics και τις διεθνείς δυνατότητες που έχει η αγορά μας, στις 4-5-6 Νοεμβρίου στα 10α γενέθλια της μοναδικής στο είδος της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017 στο Metropolitan Expo.

Το ενδιαφέρον εφέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά. Το Διεθνές Συνέδριο της Europlatforms, που για πρώτη φορά θα φέρει το know how από την διαχείριση ευρωπαϊκών εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, οι ξένοι ομιλητές, αλλά και η συνέργεια μεταξύ της ναυτιλίας και του κλάδου των logistics που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα από το maritime cluster στα φετινά συνέδρια LOGI.C στο πλαίσιο της έκθεσης, δίνουν έναν αέρα διεθνούς ανάπτυξης στον κλάδο.

logistic

Η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», βελτιώνει διαρκώς και εμπράκτως τις υπηρεσίες της προς όλους τους εκθέτες της. Οι εκτός Ελλάδας εκθέτες, αλλά και οι εθνικές αποστολές έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρίες, τα συνέδρια ανανεώνονται τόσο σε θεματικές, όσο και σε συνεργασίες, ενώ μερικά από μεγαλύτερα λιμάνια-διαχειριστές, θα δώσουν ενεργητικά το παρών, στο διεθνές συνέδριο της πρώτης ημέρας της Έκθεσης, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Cargo Truck & Van Expo -Τα επαγγελματικά οχήματα οδικών μεταφορών είναι εδώ!

H παράλληλη έκθεση Cargo Truck & Van Expo, που ήδη συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου:

Τράκτορες διεθνών μεταφορών φορτηγά διανομών, Van αστικών μεταφορών και pick up θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο Metropolitan expo και το Hall 4. Επίσης αμαξώματα, υπερκατασκευές, θάλαμοι ψύξης, ταχογράφοι, τηλεματική, και αναλώσιμα για το φορτηγό θα πλαισιώνουν το νέο τομέα της έκθεσης CARGO Truck & Van. Πλέον το σκηνικό στις οδικές μεταφορές έχει αλλάξει, οι εταιρείες μεταφορών και οι εμπορικές εταιρείες διαχειρίζονται μεγάλους στόλους οχημάτων και προσαρμόζονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για οχήματα EURO 6.

Η σύνδεση της έκθεσης “ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2017” με το νέο τομέα “CARGO Τruck & Van” αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό για την προώθηση των επαγγελματικών οχημάτων στη νέα εποχή των logistics που εισέρχεται η Ελλάδα. http://www.supplychainexpo.gr/el/truck-van-expo/

logistic

 

Σας περιμένουμε όλους εκθέτες και επισκέπτες για να γιορτάσουμε τα Logistics και να μετατρέψουμε όλοι μαζί το ελληνικό Supply Chain σε διεθνές Value Chain!

Για περισσότερες πληροφορίες, δωρεάν είσοδο στην έκθεση αλλά και συμμετοχές, μείνετε συντονισμένοι στο web site της έκθεσης www.sce.gr ή/και το ειδησεογραφικό για την εφοδιαστική αλυσίδα www.supply-chain.gr

 

logistic 03

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter