Απελευθερώνοντας την ένταση του συμπιεστή A/C του Opel Corsa

Ο συμπιεστής της DENSO DCP20021 είναι τώρα διαθέσιμος με τεντωτήρα ιμάντα OE για βελτιωμένη ανθεκτικότητα.

Καθώς μπαίνουμε στους θερμότερους μήνες, η DENSO, ο μεγαλύτερος προμηθευτής συμπιεστών A/C ΟΕ στον κόσμο, ενίσχυσε την εκτεταμένη γκάμα συμπιεστών του, εισάγοντας τον DCP20021K, που συνδυάζει το συμπιεστή με τον τεντωτήρα ιμάντα OE σε ένα κιβώτιο. Αυτός ο συμπιεστής θα καλύψει εφαρμογές Opel Corsa, μοντέλα D και E, εφαρμογές πετρελαίου.

Με την εισαγωγή αυτού του κιτ, ο κίνδυνος βλάβης του νέου συμπιεστή και των σχετικών εξαρτημάτων μειώνεται σημαντικά. Ωστόσο, η DENSO συνιστά τον έλεγχο και των υπολοίπων μερών στο βοηθητικό σύστημα και, εάν είναι απαραίτητο, την αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων.

Έκπλυση του συστήματος A/C

Ο συμπιεστής DCP20021 (K) δεν διαθέτει τάπα αποστράγγισης λαδιού, επομένως δεν μπορεί να ρυθμιστεί η ποσότητα λαδιού πριν από την εγκατάσταση του νέου συμπιεστή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκπλύνετε το σύστημα A/C με ψυκτικό, αφού αφαιρέσετε τον παλιό συμπιεστή και πριν τοποθετήστε το νέο συμπιεστή, να αφαιρέσετε όλο το παλιό λάδι έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πλήρης ποσότητα προπλήρωσης (90 cc) του νέου συμπιεστή DENSO. Αν δεν γίνει έκπλυση του συστήματος AC αυτό θα οδηγήσει σε πιθανό μπλοκάρισμα του υγρού του νέου συμπιεστή με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του συμπιεστή.

 

Η δυνατότητα προσθήκης του τεντωτήρα ιμάντα ποιότητας OE σε έναν από τους συμπιεστές μας με τις καλύτερες πωλήσεις είναι απαραίτητη για τα συνεργεία και τους διανομείς προκειμένου να βελτιωθεί η διάρκεια, καθώς μπαίνουμε στους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες όπου η ζήτηση συστημάτων κλιματισμού είναι υψηλότερη. Τώρα ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για τη σαιζόν, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκές απόθεμα για να αποφύγετε την απώλεια ευκαιριών πώλησης.

Richard Busscher, Υπέυθυνος Προϊόντος Συμπιεστών A/C στη DENSO EU

Ο DCP20021 (συμπιεστής μόνο) θα συνεχίσει να διατίθεται στη γκάμα συμπιεστών της DENSO.

Μάθετε περισσότερα

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα της DENSO και τα θερμικά ανταλλακτικά είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.denso-am.eu, στο TecDoc ή από τον τοπικό εκπρόσωπο πωλήσεων της DENSO Aftermarket / ή με τον κ. Γιάννη Φρονιμάκη, Δ. Σέχου 2 & Καλλιρρόης, 117 43 Αθήνα - Τηλ. 210 92 24 025 E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter