Champion®: H γνωστή φίρμα μπουζί αναφλέγει την αγορά του Aftermarket

Με μία πλήρη νέα σειρά ποιοτικών εξαρτημάτων κάτω από την ετικέτα Champion περιλαμβάνει τα ακόλουθες κατηγορίες:

  • Συστήματα πέδησης
  • Σύστημα φωτισμού
  • Φίλτρα
  • Υαλοκαθαριστήρες
  • Συστήματα ανάφλεξης

Η Federal-Mogul Motorparts παρουσιάζει μία διευρυμένη σειρά προϊόντων Champion, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πέδησης, φωτισμού, φίλτρων, υαλοκαθαριστήρων και ανάφλεξης.


Lyon, Γαλλία, 8 Δεκεμβρίου 2017 ... Η παγκόσμια αναγνωρισμένη μάρκα Champion® άλλη μια εταιρεία της Federal-Mogul Motorparts έχει επεκτείνει τη γκάμα της ώστε να συμπεριλάβει γνήσιο εξοπλισμό φωτισμού, φίλτρα, υαλοκαθαριστήρες, προϊόντα ανάφλεξης και πέδησης που διατίθενται για το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού ευρωπαϊκού χώρου  αυτοκινήτων. Εκτός από την εκτεταμένη σειρά, το σήμα Champion προσφέρει πλέον καινοτόμα παραδοσιακά προγράμματα που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε οποιαδήποτε αγορά.

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και αξιόπιστα εμπορικά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Champion και το λογότυπο ενός εικονικού  τόξου, έχει από καιρό θεωρηθεί ως ένα βραβευμένο σήμα για επαγγελματίες αγώνων, τεχνικούς και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
 
Η Federal-Mogul Motorparts, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων για την ΟΕ και τις αγορές Aftersales, βοηθά τους διανομείς και τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης να "αναφλέγουν" τις πωλήσεις τους στην κατηγορία των ανταλλακτικών αυτοκινήτων με την αξιοποίηση της συνεχώς αυξανόμενης πλέον τεχνολογίας.

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Champion συνέβαλε στο πάθος των καταναλωτών για τα οχήματά τους παρέχοντας εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και αξία σε κάθε προϊόν. Αυτά τα ίδια, εντυπωσιακά οφέλη είναι τώρα διαθέσιμα σε πολλές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες υπηρεσιών και μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις οποιουδήποτε διαύλου διανομής και επιχειρηματικού εταίρου

Massimiliano Milani, διευθυντής προϊόντων και μάρκετινγκ, Federal-Mogul Motorparts, EMEA

Η επεκταθείσα σειρά Champion περιλαμβάνει προϊόντα φρένων (τακάκια, δίσκους και κιτ σιαγώνων), προϊόντα φωτισμού (προβολείς Xenon και αλογόνου, λάμπες φλας και εσωτερικούς λαμπτήρες), φίλτρα (αέρας καμπίνας, λαδιού και καύσιμου), υαλοκαθαριστήρες (Aerovantage, Easyvision και Rainy Day ) και εξαρτήματα ανάφλεξης (γνήσια μπουζί Champion, λάμπες, πολλαπλασιαστές, σετ μπουζοκαλωδίων και μονάδες προθερμαντήρων).

Αυτό το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο της Champion υποστηρίζεται από μια σειρά νέων εφαρμογών και τεχνικών πόρων, εμπορικών υλικών και εκτενών εμπορικών και καταναλωτικών επικοινωνιών. Η μάρκα προσφέρει επίσης μία εντυπωσιακά βελτιωμένη ιστοσελίδα - www.championautoparts.eu - που διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης "find my part", κατάστημα εντοπισμού, τεχνικές συμβουλές, οδηγούς εγκατάστασης, διαδικασίες διάγνωσης βλαβών και άλλα πολλά.

Οι  διανομείς, τα καταστήματα ανταλλακτικών και τα συνεργεία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες τεχνικές πληροφορίες, εφόσον εγγραφούν στα διαδραστικά μαθήματα κατάρτισης που σχετίζονται με την Champion μέσω της πύλης τεχνικής εκπαίδευσης www.fmcampus.eu.

Επίσης στις επιχειρήσεις ανταλλακτικών αυτοκινήτων διατίθεται μια καινοτόμος, εξαιρετικά προσαρμοστική νέα "γωνιά λιανικής" της Champion που διαθέτει έως και πέντε μονάδες ειδικά για το προϊόν. Αυτή η εντυπωσιακή νέα λύση λιανικής ενοποιεί την ανανεωμένη εμφάνιση και την αίσθηση της μάρκας σε κάθε κατηγορία προϊόντων, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ποικιλία από φιλικά προς το χρήστη εργαλεία πληροφόρησης που αποσκοπούν στην ενίσχυση της αφοσίωσης των καταναλωτών.

Η νέα Champion είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή ελκυστικών προϊόντων - είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη επιχειρηματική πλατφόρμα που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν μία από τις μεγάλες μάρκες της βιομηχανίας για αυξημένο μερίδιο αγοράς και ικανοποίηση των πελατών. Από το προϊόν που περιέχεται στη συσκευασία έως τις πληροφορίες στο κατάστημα και στο διαδίκτυο που αναπτύσσονται για να επηρεάσουν την απόφαση αγοράς των καταναλωτών, η Champion επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των χρηστών - όπως κάνει για περισσότερο από έναν αιώνα ηγετικής θέσης της στην αυτοκινητοβιομηχανία

Massimiliano Milani, διευθυντής προϊόντων και μάρκετινγκ, Federal-Mogul Motorparts, EMEA

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter