Νέα επιχειρηματική πρόταση από την Atlas Cleaning

H δημοσιογραφική ομάδα του ΙΔΕΕΑ επισκέφθηκε την εταιρεία ΑTL CARBON CLEANING και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη κύριο Μπασιούνη σχετικά με μια νέα επιχειρηματική δράση.

Αγαπητέ κύριε Μπασιούνη, οι αναγνώστες του «Σ» σας γνώρισαν μέσω της δραστηριότητας σας για τον καθαρισμό των φίλτρων των σωματιδίων πετρελαίου. Σήμερα επεκτείνετε τη δραστηριότητα σας, γιατί θεωρείτε πως η επιχειρηματική σας ιδέα θα είναι βιώσιμη;

H εταιρεία μας μπήκε στον χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια με την αναγέννηση των φίλτρων σωματιδίων DPF (DPFecocleaning), επενδύοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στα πλαίσια της αναζήτησης νέων δράσεων, είδαμε ως εξαιρετική ευκαιρία την πρωτοπόρο πρόταση της Γαλλικής POWER SYSTEM, η οποία κατασκευάζει την μηχανή καθαρισμού κινητήρων από τις επικαθίσεις άνθρακα CARBON CLEANING MACHINE.

Η εταιρεία αυτή διαθέτει στην κυριολεξία το μοναδικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, δια μέσω του οποίου πραγματοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές CARBON CLEANING καθημερινά.

Ήρθαμε σε επαφή με αυτήν την εταιρεία, «καταθέσαμε» το βιογραφικό μας και καταφέραμε να τους πείσουμε να μας εμπιστευτούν και να γίνουμε ο αποκλειστικός διανομέας τους για την Κύπρο και την Ελλάδα.

Περιγράψτε μας τον τρόπο διαχείρισης της εφαρμογής.

Καταρχήν για να μην μπερδεύεται ο κόσμος μιλάμε για καθαρισμό και όχι για επισκευή κινητήρα.

Είναι μια εφαρμογή η οποία βοηθάει κατά πολύ στο περιβάλλον καθώς μετά τον καθαρισμό η μηχανή έχει καλύτερη λειτουργία με αποτέλεσμα να εκπέμπει λιγότερα βλαβερά καυσαέρια.

Λάβετε υπόψη σας πως καθημερινά πραγματοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές CARBON CLEANING .

Προηγήθηκαν πολλά χρόνια έρευνας, προτού κυκλοφορήσει η μηχανή στην αγορά. Υπάρχουν σχετικές μελέτες με φωτογραφίες, αλλά και με μετρήσεις του κινητήρα που αποδεικνύουν τα οφέλη από αυτήν την εφαρμογή.

Από ότι έχω πληροφορηθεί μάλιστα στην χώρα παραγωγής του CARBON CLEANING MACHINE, την ΓΑΛΛΙΑ, σύντομα θα βγει σχετική νομοθεσία η οποία θα επιβάλλει τα αυτοκίνητα να πραγματοποιούν υποχρεωτικά μια φορά τον χρόνο αυτήν την εργασία.

Η εφαρμογή αυτή αφορά, όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης (πετρελαίου και βενζίνης) όπου και εάν είναι τοποθετημένοι.

Μπορούμε να κάνουμε εφαρμογή σε αυτοκίνητο, μηχανάκι, βάρκα, τρακτέρ, μηχάνημα έργου, φορτηγό ακόμα και σε μικρό αεροπλάνο.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Τοποθετούμε τον σωλήνα του μηχανήματος CARBON CLEANING MACHINE στην εισαγωγή αέρα (πριν το φιλτροκούτι) και βάζουμε τον απαιτούμενο χρόνο λειτουργίας, ο οποίος είναι  ανάλογος με τον όγκο του κινητήρα. Το μηχάνημα λειτουργεί με τον κινητήρα του οχήματος σε λειτουργία και εγχέει καθαρό  υδρογόνο μέσα στον θάλαμο καύσης. Γίνεται χημική αντίδραση με αποτέλεσμα να αποκολλούνται οι επικαθίσεις άνθρακα από τα εξαρτήματα του κινητήρα, να αεριοποιούνται  και εξέρχονται από την εξάτμιση.

Να τονίσουμε πως το CARBON CLEANING machine ΔΕΝ  χρησιμοποιεί νερό της βρύσης!!!! που κατά κόρον χρησιμοποιούν τα κινέζικα μηχανήματα, τα οποία ανεπιτυχώς προσπάθησαν να μας αντιγράψουν, αλλά δικό του υγρό, όχι χημικό, και παράγει pure HYDROGEN (καθαρό υδρογόνο) και όχι ΗΗΟ (ΥΔΡΟΞΕΊΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ).

Παραθέτουμε μάλιστα και φωτογραφία από φιλτροκούτι, στο οποίο έγιναν αρκετές εφαρμογές με κινέζικο μηχάνημα τεχνολογίας ΗΗΟ (με νερό τη βρύσης) για να δείτε τις επικαθήσεις που δημιουργήθηκαν πάνω σε αυτό και φυσικά αυτές είναι και μέσα στον κινητήρα.

atl

Ποιες ανάγκες της αγοράς σκοπεύετε να καλύψετε;

Στην ΕΛΛΑΔΑ ο μέσος όρος της ηλικίας του στόλου των αυτοκινήτων , τα τελευταία χρόνια της κρίσης που διανύουμε έχει φτάσει στα 14 χρόνια.

Αυτό σημαίνει πως τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν ταλαιπωρημένους κινητήρες που χρειάζονται συνεχή συντήρηση.

Ερχόμαστε λοιπόν εμείς και προτείνουμε σε όλους αυτούς που δυσκολεύονται να αντικαταστήσουν το όχημα τους και τους προτείνουμε με ένα φθηνό κόστος να μπορούν να έχουν ένα αξιοπρεπή και σε καλή λειτουργία κινητήρα.

Ποια είναι η επιχειρηματική ευκαιρία που παρουσιάζετε και τι μοναδικό έχει;

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα μεγάλο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο όχι μέσω της πώλησης, αλλά μέσω δικών μας καταστημάτων και αδειοδοτημένων συνεργατών μας.

Για να το πετύχουμε αυτό το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανοίξουμε τα δικά μας CARBON CLEANING CENTER σε στρατηγικά σημεία, ενώ παράλληλα καλούμε και υποψήφιους που θέλουν ασχοληθούν με αυτήν την πρωτοπόρο επιχειρηματική ιδέα να ανοίξουν στην περιοχή τους το δικό τους CARBON CLEANING CENTER.

Είδη ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα μας στην περιοχή της Ηλιουπόλεως στην Αθήνα σε κεντρική λεωφόρο, αλλά και στο ΒΟΛΟ στην οδό ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, σε ένα δρόμο με πολλά συνεργεία αυτοκινήτων, ενώ υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι σε άλλες περιοχές της Ελλάδος για να ενταχθούν και αυτοί στο παγκόσμιο δίκτυο μας.

Προσφέρουμε 2 πακέτα συνεργασίας 5 ετούς διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 5 χρόνια.

Ένα πακέτο με κόστος εισόδου στην αρχή και ετήσιο τίμημα και ένα πακέτο το όποιο χρηματοδοτούμε εμείς κατά μεγάλο βαθμό το κόστος εισόδου και στην συνέχεια προβλέπουμε ένα ποσοστό ανά εφαρμογή.

Και στις δύο περιπτώσεις ο συνεργάτης μας αναλαμβάνει αποκλειστικότητα περιοχής, ενώ σημαντικό μέρος των χρημάτων που καταβάλλει προορίζεται σε στοχευμένη διαφήμιση και Digital marketing στην περιοχή του.

Επίσης σε περίπτωση που ο υποψήφιος έχει συνεργείο αυτοκινήτων , ξεφεύγει από τα στενά όρια του συνεργείου αυτοκινήτου και ανοίγει επιπλέον την αγορά του. Επιπλέον εντάσσεται αυτόματα στο παγκόσμιο δίκτυο της CARBON CLEANING με όλα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται αυτό.

Γιατί να επενδύσει κάποιος επιχειρηματίας στα δικά σας προϊόντα και όχι σε άλλα προϊόντα ανταγωνιστών σας;

Από ότι βλέπουμε έγιναν κάποιες κινήσεις από κάποιους, οι οποίοι δουλεύουν με κινέζικα μηχανήματα.

Όπως όμως προανέφερα η CARBON CLEANING είναι η εταιρεία με το μοναδικό στην κυριολεξία παγκόσμιο δίκτυο και όσες προσπάθειες έγιναν από υποψήφιους ανταγωνιστές στον υπόλοιπο κόσμο, την έκαναν πιο δυνατή.

Γιατί όπως σε όλα τα κινέζικα προϊόντα, έτσι και εδώ οι κινέζοι προσπάθησαν να αντιγράψουν ανεπιτυχώς την CARBON CLEANING MACHINE και δεν είναι λίγες οι φορές που δημιούργησαν προβλήματα σε κινητήρες ενώ γνωρίζουμε και περίπτωση στην οποία το κινέζικο μηχάνημα «έσκασε» στην κυριολεξία θέτοντας σε κίνδυνο τον κινητήρα αλλά και την ζωή των παρευρισκομένων.

Χαρακτηριστικά να αναφέρω πως η CARBON CLEANING ΜΑCHINE, λειτουργεί με το δικό της υγρό, ενώ οι κινέζικες με νερό της βρύσης κάτι που μελλοντικά ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στον κινητήρα.

Γνωρίζουμε επίσης πως κάποιος από τους «ανταγωνιστές» μας, ο οποίος διαθέτει ένα τέτοιο μηχάνημα, εμφανίζεται ότι το αντιπροσωπεύει και καλεί τους ανυποψίαστους επενδυτές – επιχειρηματίες και συνεργεία να ενταχθούν στο δίκτυο του.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή λοιπόν στους ανυποψίαστους καθώς ο εν λόγω «κύριος» δεν έχει καμία αντιπροσωπία , ούτε και είναι εξουσιοδοτημένος από το κινέζικο εργοστάσιο.

alt

Περισσότερες πληροφορίες: http://atlcarboncleaning.gr/

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter