Διαφήμιση
FGAS - Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ολλανδικού οίκου PRINS με συστήματα υγρού, αέριου, έμμεσου & άμεσου ψεκασμού PDF Εκτύπωση E-mail
Συνεντεύξεις
Ευρετήριο Άρθρου
FGAS - Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ολλανδικού οίκου PRINS με συστήματα υγρού, αέριου, έμμεσου & άμεσου ψεκασμού
Σελίδα 2
Όλες οι Σελίδες

fgasΗ εταιρία F-Gas K. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στo χώρο του υγραερίου, με έδρα στα Ιωάννινα και είναι το «μεγάλο όνομα» του χώρου στη δυτική Ελλάδα. Διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις τόσο στην πόλη, όσο και στη ΒΙ.ΠΕ, στελεχωμένες με εξειδικευμένο προσωπικό.

Μια από τις πολλές δραστηριότητες της εταιρίας είναι και η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της PRINS, του ολλανδικού πρωτοπόρου στο χώρο της υγραεριοκίνησης, με συστήματα τόσο αερίου όσο και υγρού ψεκασμού, για αυτοκίνητα με έμμεσο και άμεσο ψεκασμό καυσίμου. Η Ολλανδική PRINS AUTOGASSYSTEMEN BV με τη μακρόχρονη ανάπτυξη και εξέλιξη της τεχνολογίας της αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς.

F-Gas, Κ. Φαρμάκης

Ήρθαμε σε επαφή με την F-Gas την άνοιξη, όταν ετοιμάζαμε το βιβλίο μας «Υγραέριο (LPG) και Φυσικό Αέριο (CNG)». Από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν με θέρμη την προσπάθειά μας και δέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την ανάληψη χορηγίας, καλύπτοντας σημαντικό μέρος των εξόδων της έκδοσης.


ΣυνέντευξηΠρόσφατα επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Ιωάννινα και ζητήσαμε από τον πρόεδρο της FGas Κ. Φαρμάκη να μας δώσει τη γνώμη του για μια σειρά θέματα και ερωτήματα για την υγραεριοκίνηση, που απασχολούν τόσο τον τεχνικό κόσμο, όσο και τους καταναλωτές.

«Σ»: Εμπλέκεστε στην αγορά της υγραεριοκίνησης με την αποκλειστική αντιπροσώπευση μίας εταιρείας κατασκευής συστημάτων LPG. Ποια είναι PRINS με λίγα λόγια την οποία αντιπροσωπεύετε στην Ελλάδα;

Κ.Φ.: Η αγορά της υγραεριοκίνησης στη Ελλάδα είναι κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια και εξυπηρετούσε συγκεκριμένες πόλεις για συγκεκριμένους σκοπούς (Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη).  Δυστυχώς τη δεκαετία του ‘90 η υγραεριοκίνηση έτεινε προς εξαφάνιση στην Ελλάδα και μία απόδειξη είναι ότι όλα τα ταξί που χρησιμοποιούσαν υγραέριο σήμερα κινούνται αποκλειστικά και μόνο με πετρέλαιο.

Από το 2000 και μετά ξεκίνησε μία προσπάθεια ούτως ώστε ο καταναλωτής να βλέπει το υγραέριο σαν ένα καύσιμο που θα μπορούσε να προσφέρει  οικονομία στον ίδιο και να συνεισφέρει στην καθαρότητα του περιβάλλοντος. Έπειτα από διάφορες συνεργασίες, καταλήξαμε σαν εταιρία στην αποκλειστική εισαγωγή και αντιπροσώπευση της Ολλανδικής εταιρίας Prins στην Ελλάδα, έχοντας πάντα σαν γνώμονα, να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο σε μία αγορά που ακόμη και σήμερα λίγα γνωρίζει για την υγραεριοκίνηση.

Η Prins, θυγατρική εταιρία της SHV-ένας παγκόσμιος ηγέτης της διανομής LPG-αποτελεί τον 3ο μεγαλύτερο κατασκευαστή συστημάτων LPG και CΝG παγκοσμίως.  Είναι αποκλειστικός συνεργάτης έρευνας και εξέλιξης της εταιρίας KEIHIN Ιαπωνίας.  Η Prins  ιδρύθηκε το 1984 και σήμερα έχει ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παραμένοντας πρωτοπόρος στην έρευνα και την εξέλιξη στον τομέα.

«Σ»: Ποια είναι τα συστήματα που διαθέτει η PRINS;

Κ.Φ.: Η Prins διαθέτει συστήματα αέριου και υγρού ψεκασμού υγραερίου (άμεσος και έμμεσος) για να συμβαδίζει με το υφιστάμενο τεχνολογικό υπόβαθρο των σύγχρονων κινητήρων εσωτερικής καύσεως κατά το μέγιστο δυνατό και φροντίζουμε πάντα στην Fgas να προτείνουμε το βέλτιστο προϊόν, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε οχήματος και τις απαιτήσεις του εκάστοτε καταναλωτή.

«Σ»: Πιστεύετε ότι διαφέρετε πολύ από τον ανταγωνισμό και αν ναι ποια είναι τα σημεία αυτά;

Κ.Φ.: Θεωρούμε ότι διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό αφενός ως προς την μοναδική ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε καθώς η Prins διαθέτει τα καλύτερα συστήματα υγραεριοκίνησης στον κόσμο, και αφετέρου ως FGAS υπερέχουμε καθώς διαθέτουμε τεράστια εμπειρία στην τοποθέτηση των συστημάτων.

«Σ»:  Έχετε τοπικούς αντιπροσώπους μόνο ή διαθέτετε πανελλαδικό δίκτυο;

Κ.Φ.: Διαθέτουμε πανελλαδικό δίκτυο με αντιπροσώπους σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα και φροντίζουμε να το επεκτείνουμε και να το ελέγχουμε συνεχώς με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη για τους πελάτες της Prins.Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 12:43
 

Τελευταία έκδοση του "Συνεργείου"

Διαβάστε το τελευταίο φύλλο της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας...

Οι συνδρομητές μας λαμβάνουν το φύλλο κάθε μήνα και μπορούν επίσης να διαβάσουν από το site μας όλα τα άρθρα.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Είσοδος ΣυνδρομητήΕπισκέπτες σε σύνδεση

Έχουμε 213 επισκέπτες συνδεδεμένους