Podride - το παντός καιρού 4-τροχο ατομικό e-bike [video]

Αυτό το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα είναι ένα ποδήλατο

Αυτό το ποδήλατο κατασκευάστηκε σαν ένα αυτοκίνητο για να χειριστεί διαφορετικά τερέν Το PodRide είναι το παντός καιρού τέσσερις τροχούς e-bike, που μοιάζει με αυτοκίνητο.

Με το PodRide μπορείτε να κάνετε ποδηλασία οπουδήποτε, με τον δικό σας στυλ. Ταξιδέψτε με άνεση, βελτιώστε την υγεία σας, εξοικονομήστε χρήματα και φροντίστε για το περιβάλλον.

Ο ηλεκτροκινητήρας του PodRide σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο υποβοήθησης, ώστε να ταξιδεύει κανείς παραπάνω, να έχει υποβοήθηση και να κατακτά εύκολα τις ανηφόρες. Το PodRide είναι το πρακτικότερο παντός καιρού ηλεκτικό όχημα. Υπάρχει ακόμα χώρος για ένα παιδικό επιβάτη ή για τα ψώνια της μαναβικής σας.

ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Το PodRide είναι πλήρως αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε να το οδηγήσει ο χρήστης του σε κάθε καιρό! Αυτονομο, με χωρητικότητα φορτίου για τα τρόφιμά σας ή για τη μεταφορά του παιδιού σας: είναι όλα εκεί.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το PodRide μπορεί να χειριστεί κανονικούς, πλακόστρωτους δρόμους ή ακόμη και σε χωματόδρομους. Είτε ταξιδεύει κανείς για δουλειά είτε για περιπέτειες στο τέλος της εβδομάδας, το PodRide είναι έτοιμο για δουλειά. Η ελευθερία αρχίζει εδώ.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ

Η ποδηλασία είναι εύκολη με την υποστήριξη ηλεκτρικών μοτέρ του PodRide. Βόλτα στη δουλειά χωρίς τον ιδρώτα! Ο χρήστης ρυθμίζει το επίπεδο υποβοήθησης του μοτέρ για να ταξιδέψει περαιτέρω και να υποβοηθηθεί στις ανηφοριές.

Οι προδιαγραφές του PodRide

Οι προδιαγραφές για το PodRide βρίσκονται σε ρευστή κατάσταση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, καθώς εκσυγχρονίζεται το PodRide για να βελτιστοποιηθεί για την παραγωγή, λαμβάνονται υπόψη όλες οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από την κατασκευή του πρωτοτύπου και την βελτίωσή του.

Προσθέτουν επίσης βελτιώσεις όπως τις προτείνουν οι υποστηρικτές του Podride, όπως η προσθήκη της ικανότητας μεταφοράς ενός παιδιού με την αύξηση του μεγέθους του χώρου φορτίου. Ενώ το πλαίσιο στο πρωτότυπο κατασκευάστηκε από χάλυβα, η έκδοση του PodRide θα περιλαμβάνει ένα πλαίσιο και πολλά προσαρμοσμένα εξαρτήματα κατασκευασμένα από αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους. Αυτό μειώνει το βάρος ενώ διατηρεί τη δύναμη και την ανθεκτικότητα. Παρακάτω εμφανίζονται τα σχέδια προδιαγραφών όπως ισχύουν σήμερα. (Σημειώστε ότι αυτά μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.)

  • Μήκος 196 cm
  • Πλάτος 75 cm
  • Ύψος 144 cm
  • Ύψος καθίσματος 50 cm
  • Βάρος 70 kg στο πρωτότυπο, στοχεύουν σε μια μείωση 10-20kg στο μοντέλο παραγωγής.
  • Τροχοί 20 inch
  • Μεταξόνιο 96 cm
  • Κύκλος στροφής approx. 4m
  • Μοτέρ 250W mid-drive electric.

Αυτή θα είναι μόνο μια διαμόρφωση βοήθειας πεντάλ, για να συμμορφωθεί με τον ευρωπαϊκό κανονισμό EN15194. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας θα σταματήσει να βοηθά με την επίτευξη της ταχύτητας των 25 χιλιομέτρων / ώρα, αλλά ο αναβάτης μπορεί να συνεχίσει να πετάει γρηγορότερα εάν το επιθυμεί.

Ο μεσαίος κινητήρας είναι αποτελεσματικός. Παρέχει ενέργεια στην εκκίνηση και εκμεταλλεύεται πλήρως το μηχανικό πλεονέκτημα της μετάδοσης της PodRide και βελτιώνει την αυτονομία της μπαταρίας.
Οι νόμοι στη Βόρεια Αμερική είναι διαφορετικοί. Όταν διατίθεται ένα μοντέλο 3 τροχών PodRide διαθέσιμο για τις αγορές των ΗΠΑ / Καναδά , πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ένα μοτέρ 500W και θα υπάρχουν και οι δύο λειτουργίες πεντάλ και γκάζι. Στις ΗΠΑ επιτρέπεται μια μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης του μοτέρ 32kmh / 20mph. Εσωτερική πλήμνη (συνεχής μεταβαλλόμενη μετάδοση κίνησης - CVT).
Παρέχει μια ομαλή, συνεχή εξέλιξη από τη μία σχέση στην άλλη, χωρίς κακές σχέσεις με γρανάζια. Επιτρέπει επίσης την αλλαγή των γραναζιών (περίπου 30%) ενώ είναι ακίνητο.

Δίσκοι εμπρός και πίσω.

Οι ικανότητες των μπαταριών δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί. Το PodRide θα επιτρέψει τη χρήση του μία (ή περισσότερες) μπαταρίες. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει την χωρητικότητα της μπαταρίας που θα ταιριάζει με την απαίτησή του και τον προϋπολογισμό του.

Μέχρι 60 χλμ. Η αυτονομία μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την μπαταρία επιλογής χωρητικότητας 25χλμ / ώρα (με μοτέρ).

Προβολέας LED, ενδεικτικές λυχνίες και φώτα φρένων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin