Εξόρμηση Off Road της Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ σε διαδρομές στο βουνό αλλά και στην πίστα Αττάρτ [video]

Με τον test driver του "Συνεργείου" σε Off Road δοκιμές

Η εταιρεία Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ διοργάνωσε µε 17 αυτοκίνητα Test Drive µια µοναδική περιπέτεια την Κυριακή 8 Δεκεµβρίου στην πίστα ΑΤΤΑΡΤ, στην Κερατέα.

To όλο event αφορούσε 30 τυχερούς οι οποίοι απόλαυσαν µια ξεχωριστή off-road εµπειρία σε διαδροµές στο βουνό αλλά και στην ειδικά διαµορφωµένη πίστα. Τα 17 αυτοκίνητα SUV ήταν µοντέλα των Citroen, της Seat και της Skoda.

Παραλάβαµε τις προσκλήσεις από τα καταστήµατα της εταιρείας για test drive, ενώ στη συνέχεια κληρώθηκαν 5 ζευγάρια για καθεµία από τις τρεις µάρκες, προκειµένου να συµµετάσχουν σε ένα off-road σεµινάριο οδήγησης στο πλευρό του Στέφανου Αττάρτ.

Υπήρχαν δύο διαδροµές, µία εκτός πίστας διαδροµή ώστε οι οδηγοί να γνωρίσουν καλύτερα τα αυτοκίνητα, και µία εντός πίστας.

Συνεχές coffee break & finger food προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του Αττάρτ.

Στη µονοήµερη off-road αυτή περιπέτεια υπήρχαν διαθέσιµα προς οδήγηση τα Seat Arona, Ateca & Tarraco, Skoda Kamiq, Karoq & Kodiaq, Citroen C3 Aircross & C5 Aircross.

Η εκδήλωση διεξήχθει άψογα, χωρίς καθυστερήσεις και αναµονές για τους off road οδηγούς προσφέροντας ξεχωριστό θέαµα αλλά και βιωµατικές εµπειρίες. Κάτι που δεν είναι καθηµερινότητα στους περισσότερους όπως µπορείτε να δείτε και από τα σχετικά video (στο www.tosynergeio.gr) µε τα αυτοκίνητα εκτός από τις διαδροµές υπό µεγάλη κλίση, οδήγηση σε λάσπη κλπ, να περνάνε ειδικές κατασκευές από μπετόν στους 3 τροχούς είτε να κάνουν "τραµπάλα".

Η πίστα αυτή είναι για τους λάτρεις της Off road οδήγησης µια καταπληκτική εµπειρία και η επιλογή της Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ αποδείχτηκε η καλύτερη για την προώθηση των Πωλήσεων των SUV’s της εταιρείας.

Των Α. Κούτσικου & Π. Καραμπίλα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin