10 Χρόνια ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRΣ - 10 χρόνια Subaru στην Ελλάδα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τη Subaru στον αστερισμό της Ηλεκτροκίνησης.

•    2 νέα μοντέλα μοντέλα παρουσίαση.
•    Το υβριδικό Crosstec eBoxer &
•    Το αμιγώς ηλεκτρικό Solterra

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι φίλοι, συνεργάτες και πελάτες της ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRS, επίσημης αντιπροσωπείας της Subaru, γέμισαν την έκθεσή της στο Χαλάνδρι, στην επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια αντιπροσώπευσης της μάρκας στην Ελλάδα.

Με την παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα, ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Πλειάδων μαζί με τον κ. Nicola Torregiani, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Subaru Italia αποκάλυψαν τα δύο νέα μοντέλα που θα έρθουν στη χώρα μας το πρώτο εξάμηνο του 2024.
Πρόκειται για το νέο υβριδικό Crosstrek eBoxer, που αποτελεί εξέλιξη του XV, και για το αμιγώς ηλεκτρικό Solterra.

Στην επίσημη αλλά και χαρούμενη αυτή εκδήλωση, τα δύο νέα μοντέλα αποτέλεσαν φυσικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους παρευρισκόμενους!

Η Subaru στην Ελλάδα ακολουθεί το transition από το συμβατικό αυτοκίνητο (4x4) που μετά από 110 και πλέον χρόνια αλλάζει από συμβατικό σε Υβριδικό και Ηλεκτρικό. Σε αυτή την νέα πρόκληση η εταιρεία δίνει τις δικές της απαντήσεις ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Το νέο Solterra ένα θηριώδες ηλεκτρικό εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους, και φυσικά αναμένουμε τα νέα specs και τιμές απ’ ότι φαίνεται και απ’ όσα μας είπε ο Διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας  θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

Η Subaru βρίσκεται ήδη στον αστερισμό της Ηλεκτροκίνησης

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα στο 2106800800 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin