Το Beep ξεκινά αυτόνομη υπηρεσία μεταφοράς στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone

Η Beep, ένας πάροχος , ηλεκτρικών, αυτόνομων λύσεων κινητικότητας πολλαπλών επιβατών, έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το πρώτο αυτόνομο πρόγραμμα μεταφοράς του Yellowstone National Park, που ονομάζεται T.E.D.D.Y. (Ηλεκτρική επίδειξη χωρίς οδηγό στο Yellowstone), σε συνεργασία με την Local Motors, η οποία κατασκευάζει το αυτόνομο όχημα «Olli». Το 12 εβδομάδων T.E.D.D.Y. project, μια ωδή στο Teddy Roosevelt, θα επιτρέψει στην Εθνική Υπηρεσία Πάρκου να δοκιμάσει τη σκοπιμότητα και τη βιωσιμότητα της αυτόνομης κινητικότητας και ένα αλύτερο πλάνο για το μέλλον των μεταφορών.

Κάθε ένα αυτόνομο όχημα «Olli» θα αναλύει συνεχώς το δρόμο γύρω από το όχημα χρησιμοποιώντας αισθητήρες υψηλής ευκρίνειας πριν αποφασίσει πώς να προχωρήσει με ασφάλεια, δεδομένης της άγριας ζωής, των πεζών και των οχημάτων που βρίσκονται κοντά. Η Beep θα διασφαλίσει περαιτέρω την ασφάλεια των επιβατών παρέχοντας συνεχή παρακολούθηση μέσω του Beep Command Center.

"Η Beep είναι περήφανη που επιλέχθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων -National Park Service, για να παρέχει μετασχηματιστική κινητικότητα στο πρώτο εθνικό πάρκο της χώρας", δήλωσε ο Joe Moye, Διευθύνων Σύμβουλος της Beep. «Η προσέγγιση μας που εστιάζει στην ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας στοιχείο στον σχεδιασμό, τη διαχείριση και την εποπτεία της επιχείρησής μας για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε στους επισκέπτες έναν ασφαλή και βιώσιμο τρόπο μεταφοράς απολαμβάνοντας το πάρκο. Η ομάδα μας πέρασε αρκετές εβδομάδες επί τόπου πριν από την έναρξη του προγράμματος διεξάγοντας αυστηρές δοκιμές διαδρομής, καθώς και εκπαιδεύοντας πρώτους ανταποκριτές και εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή προκειμένου να προστατεύσει και να διατηρήσει όλα όσα έχει να προσφέρει το Yellowstone.

Η Beep παρείχε την πλήρη λύση με το κλειδί στο χέρι για το έργο σχεδιάζοντας, διαχειρίζοντας και αναπτύσσοντας με την NPS. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, η Beep θα εκτελεί δύο διαδρομές, επτά ημέρες την εβδομάδα, στο Yellowstone, συλλέγοντας ζωτικές πληροφορίες όπως η αναβάθμιση, η βελτιστοποίηση διαδρομών και οι συνολικές λειτουργίες των οχημάτων. Εκμάθηση και δεδομένα που συλλέγονται θα βοηθήσουν στην ενημέρωση πιθανών μελλοντικών αναπτύξεων σε εθνικά πάρκα σε ολόκληρη τη χώρα.

«Το έργο στο Canyon Village [Yellowstone] αποτελεί απόδειξη της ισχυρής συνεργασίας μεταξύ της Local Motors και της Beep για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτόνομων οχημάτων», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Local Motors Vikrant Aggarwal. "Η εταιρεία Olli θα προσφέρει στους επισκέπτες του πάρκου μια πραγματικά μοναδική εμπειρία επιβάτη. Η τρισδιάστατη τυπωμένη μας κατασκευή του οχήματος (3D-printed) είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά και το όχημα χρησιμοποιεί ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας να κάνουμε την κινητικότητα πιο βιώσιμη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτήν την τεχνολογία στο πάρκο NPS. "

Με αποδεδειγμένο ιστορικό στη λειτουργία οχημάτων σε δημόσιους δρόμους, η Beep συνεχίζει να διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη και πιο ανθεκτική αυτόνομη υπηρεσία μεταφοράς - στη λίμνη Nona της Φλόριντα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η ανάπτυξη του Yellowstone αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της ικανότητάς της να σχεδιάζει, να διαχειρίζεται και να αναπτύσσει αυτόνομες λύσεις σε μοναδικά περιβάλλοντα.
Η Beep αξιοποιεί τα δεδομένα και τα διδάγματα από τους δημόσιους δρόμους της για να παράγει αγωνιστικές λύσεις οχημάτων, κορυφαίες λύσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ασφάλειας, της πρόσβασης, της τεχνητής νοημοσύνης και των δυνατοτήτων λειτουργίας των αυτόνομων πλατφορμών.

Beep begins autonomous shuttle service in Yellowstone National Park | Autonomous Vehicle International

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin