Η Valeo ολοκληρώνει την σειρά Συμπλεκτών για Φορτηγά Euro 6 [video]

Santena Ιούνιος 2016: Η Valeo Service ολοκλήρωσε την τρέχουσα σειρά συμπλεκτών Euro 6 που αντιπροσωπεύει συνολικά περισσότερους από 47 κωδικούς, καλύπτοντας 793 χρήσεις σε οχήματα.

valeo 1

Η σειρά συμπλεκτών φορτηγών της Valeo είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς χάρη στο μεγάλο εύρος Ανακατασκευασμένων και Νέων κωδικών.

Οι εφαρμογές συμπλεκτών πρώτης τοποθέτησης Euro 6 της Valeo καλύπτουν τους ακόλουθους τύπους οχημάτων: Iveco Eurocargo, Stralis και Trakker; MAN TGS, TGX, Mercedes-Benz Actros, Antos, Arocs και Atego, Renault Trucks C, D, Scania G, P, R και Volvo Trucks FE και FL.

Η Valeo έχει ήδη σχεδιάσει την έναρξη ενός ισχυρού προγράμματος για το 2016, ώστε να επεκτείνει πολύ γρήγορα επιπρόσθετες εφαρμογές οχημάτων.

Προκειμένου να πληροί τα πρότυπα Euro 6, η Valeo ανέπτυξε προσαρμοσμένες λύσεις:

  • Χάρη στην ανώτερη ποιότητά τους, τα υλικά τριβής της Valeo μεταφέρουν υψηλότερη ροπή και αποφεύγεται η περιττή αλλαγή ταχυτήτων. Τα θερμουίτ της Valeo μεταβιβάζουν υψηλότερες ροπές από τον κινητήρα έως και 3500 Nm χωρίς κραδασμούς. Τα θερμουίτ F830, το εγκεκριμένο από κατασκευαστές πρώτης τοποθέτησης υλικό τριβής της Valeo, είναι η καλύτερη λύση στην κατηγορία του για την αποφυγή κραδασμών σε αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων Euro 6.valeo 2
  • Το μικρότερο μέγεθος κινητήρων οδηγεί σε αύξηση του επιπέδου κραδασμών. Οι πλάκες της Valeo είναι εξοπλισμένες με αποσβεστήρες υψηλής απόδοσης.
  • Η Valeo ανέπτυξε ένα μοναδικό συγκρότημα καλύμματος με Τεχνολογία Αυτόνομης Ρύθμισης (Self Adjusting Technology (SAT) για αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων. Η τεχνολογία SAT αντισταθμίζει τη φθορά του υλικού τριβής μεταξύ του καλύμματος και των πλακών έτσι ώστε να μειώσει την προσπάθεια απελευθέρωσης. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας SAT είναι η βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του συμπλέκτη κατά τη διάρκεια του πλήρους χρόνου ζωής του.

valeo 3

Οι συμπλέκτες βαριάς χρήσης της Valeo είναι σχεδιασμένοι να μεταφέρουν μεγάλη ισχύ και ροπή για μεγαλύτερη άνεση του οδηγού και βελτιωμένη ανθεκτικότητα.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  1. www.valeoservice.com
  2. www.valeo-techassist.com

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter