Το νέο και πρωτοποριακό ηλεκτρικό φορτηγό όχημα Irizar ie

Η Irizar κάνει ένα ακόμα βήμα στη δέσμευσή της για βιώσιμη αστική κινητικότητα συμπεριλαμβάνοντας το φορτηγό Irizar ie στη σειρά προϊόντων με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αυτό το κομψό φορτηγό είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα που ανταποκρίνεται σε πολλές ανάγκες της αγοράς και καθιστά δυνατή την οδήγηση σε πόλεις και αστικές περιοχές χωρίς να δημιουργεί ατμοσφαιρική ή ακουστική ρύπανση.

To Irizar ie truck, μήκους 8 μέτρων, (6x2 ηλεκτρικό φορτηγό των 18 τόνων) μπορεί να διαθέτει και έναν κινητήρα range extender - επέκτασης της αυτονομίας του, ο οποίος λειτουργεί με φυσικό αέριο (CNG). O τράκτορας εξοπλίζεται με σύστημα ανάκτησης της ενέργειας πέδησης, προκειμένου να ανακτά την κινητική ενέργεια και να την στέλνει ως ηλεκτρική ενέργεια στην μπαταρία κίνησης.

Η τετραθέσια καμπίνα του φορτηγού ie truck σχεδιάστηκε με προσέγγιση την αστική χρήση και για αυτό διαθέτει χαμηλή θέση οδήγησης, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και έξυπνη εργονομία. Επιπλέον, η καμπίνα είναι ιδιαίτερα χαμηλής εισόδου (μία από τις χαμηλότερες της αγοράς, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας).

Η Irizar παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό όχημα, μία πρώτη έκδοση του φορτηγού Irizar ie, στο πλαίσιο του συνεδρίου για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα (SUM), που πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Το Irizar ie truck θα κατασκευάζεται από το Irizar Group στο νέο εργοστάσιο με τίτλο e-mobility, όπου παράγονται μόνο ηλεκτρικά οχήματα (Φορτηγά και λεωφορεία).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin