Χρήση ηλεκτρικών τεχνολογιών και υδρογόνου σε οχήματα βαρέως τύπου οχήματα

Η Loop Energy βελτιώνει ακόμη παραπάνω την αυτονομία κυψελών καυσίμου για ηλεκτρικά πλέον φορτηγά με μηδενικούς ρύπους. Χρησιμοποιεί μία μόνο ηλεκτρική μπαταρία με μια κυψέλη καυσίμου υδρογόνου και παράγει στα καυσαέρια μόνον υδρατμούς.

Η Loop Energy παρέχει συστήματα μηδενικών εκπομπών για τα βαρέως τύπου οχήματα. Η Loop Energy συνεργάζεται με τους ιδιοκτήτες εμπορευματικών μεταφορών για να σχεδιάσει και να παραδώσει λύσεις μεταφοράς απαλλαγμένες από άνθρακα με τη χρήση των ηλεκτρικών τεχνολογιών και υδρογόνου. Οι κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης Loop Energy προσφέρουν ανώτερη απόδοση σε σχέση με τους συμβατικούς πετρελαιοκινητήρες σε ένα ανταγωνιστικό κόστος ιδιοκτησίας, χωρίς την ανάγκη επιδοτήσεων.

loop 2

Έτσι η Loop Energy παρουσίασε ένα νέο τύπο κυψελών καυσίμου που βελτιώνει την αυτονομία σε βαρέως τύπου ηλεκτρικά οχήματα μεταφορών. Ακολουθώντας μια περίοδο ανάπτυξης τριών ετών, η μονάδα ισχύος Loop τοποθετείται τώρα από OEM, έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από στο 2017.

Η κυψέλη καυσίμου eFlow της Loop είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βελτιστοποιεί τη ροή αέρα εντός της κυψέλης καυσίμου, δημιουργώντας μεγαλύτερη πυκνότητα ενέργειας σε σύγκριση με τις πρότυπες κυψέλες καυσίμου της βιομηχανίας. Η εταιρεία δηλώνει ότι η υψηλότερη πυκνότητα της επιτρέπει να απλοποιήσει και να αυξήσει την αποδοτικότητα της συστοιχίας των κυψελών καυσίμου και του συστήματος.
Σε ένα κανάλι ροής του αέρα μιας συμβατικής κυψέλης καυσίμου, ο ρυθμός ροής της μάζας αέρα μειώνεται ανάλογα με τον ρυθμό κατανάλωσης των αντιδράσεων με το Η2, οδηγώντας σε ανόμοια κατανομή της ροής και μεταβλητή απόδοση της συστοιχίας.

loop 3

Σε αντίθεση, η τεχνολογία eFlow παρέχει μια επιφάνεια εγκάρσιας διατομής που συγκλίνει το μήκος του καναλιού για να αντισταθμιστεί η μείωση του ρυθμού ροής της μάζας αέρα λόγω της κατανάλωσης των αντιδράσεων. Αυτό ισοσταθμίζει την διαθεσιμότητα των αντιδρώντων στοιχείων σε ολόκληρο το κανάλι ροής. Η μονάδα ισχύος Loop με κυψέλη καυσίμου 56 kW προσφέρει πυκνότητα ισχύος 213 W/L. Είναι σχεδιασμένη ως μονάδα εκκίνησης με κλειδί, με ενσωματωμένο συμπιεστή αέρα και ελεγκτές, αποτελώντας μια άμεσης τοποθέτησης λύση για τους κατασκευαστές φορτηγών βαρέως τύπου και λεωφορείων με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin