Γράψου Συνδρομητής τώρα...

Εκδίδεται αδιάλειπτα επί 55+ συνεχή χρόνια και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού επισκευαστικού κλάδου.

Είναι στοχευμένη σε 4.800 επαγγελματίες του χώρου επισκευής αυτοκινήτου. Ταχυδρομείται Πανελλαδικά και στη Κύπρο στα συνεργεία επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων καθώς και σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, δημόσιες υπηρεσίες κ.ά.

Η ύλη της είναι έγκαιρη και έγκυρη, προβλέπει τις μελλοντικές εξελίξεις, ενημερώνει και εκπαιδεύει τους επαγγελματίες  και κατά συνέπεια είναι ένα έντυπο που διαβάζεται στη ρεσεψιόν του κάθε σημείου αποστολής από περισσότερα από 2 άτομα και δεν ξεφυλλίζεται απλά. Είναι ένα έντυπο που οι περισσότεροι αναγνώστες του το καταχωρούν στην βιβλιοθήκη τους για τα τεχνικά του άρθρα και για να ανατρέχουν σε θέματα ενδιαφέροντος τους, ενώ η στήλη ψυχαγωγίας από έρευνα που διεξήχθη διαβάζεται όπως η πρώτη σελίδα του κυρίου θέματος.

Συνδυάζει προβολή και από την ηλεκτρονική έκδοση www.tosynergeio.gr με μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη επισκέψιμότητα η οποία ενημερώνει άμεσα για θέματα τεχνικά, νομικά, φοροτεχνικά κ.α. προσφέροντας στους συνδρομητές της εφημερίδας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε μία τεράστια βάση από Τυποποιημένους και Εργοστασιακούς Κωδικούς EOBD /OBDII.

Οι σημαντικές ειδήσεις και οι προωθητικές ενέργειες «ταξιδεύουν» άμεσα μέσω facebook και newsletters (direct mail) και ο επαγγελματίας επισκευαστής τις διαβάζει ακόμη και πριν δημοσιευτούν ή αναρτηθούν στο portal της εφημερίδας. 

Έχει μια πολύ δυνατή παρουσία στο χώρο καθώς πέρα από τη διανομή της στηρίζεται με προωθητικές ενέργειες όπως εκδηλώσεις, σεμινάρια, συμμετοχή σε εκθέσεις και ημερίδες.

Η εφημερίδα (καθώς και άλλες 20 Τεχνικές εκδόσεις μέχρι σήμερα) εκδίδεται από το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ, το μεγαλύτερο και εγκυρότερο εκπαιδευτικό οργανισμό με πάνω από 30+ χρόνια συμβολής, συμπαράστασης και προσφοράς στον Επισκευαστικό κλάδο του Αυτοκινήτου. Το Ινστιτούτο μπορεί να σας παρέχει συνδυαστικά επιπλέον προωθητικές ενέργειες για τη μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή σας στους επαγγελματίες του κλάδου, μια αγορά που την κατέχει πλήρως. 

Οι συνδρομητές μας της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας "ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ" με την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή των 45 ευρώ απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

 
Έντυπη Έκδοση
Αποστολή κάθε μήνα της ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ της εφημερίδας "ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ"
στο χώρο σας
Διαγωνισμοί Συμμετοχή σε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ
Τεχνικά Θέματα
Απεριόριστη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και όχι μόνο...
Υποστηρικτικό Υλικό
Εξειδικευμένο Τεχνολογικά ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Διάγνωση Βλαβών ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή στην εφαρμογή ΚΩΔΙΚΟΙ EOBD (Κωδικοί Βλαβών Αυτοκινήτων) Προβολή της επιχείρησης ΠΡΟΒΟΛΗ της επιχείρησής σας
Forum Άμεση πρόσβαση στο FORUM (Συζητήσεις) για τις δικές σας ερωτήσεις και απαντήσεις Εκπτώσεις ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε Προϊόντα, Υπηρεσίες και Σεμινάρια

Μπορείτε και εσείς να γίνεται άμεσα συνδρομητής
επιλέγοντας ένα από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Ασφαλής Πληρωμή Πιστωτική, Paypal 45 ευρώ

Ασφαλής Πληρωμή Πιστωτική, Paypal 130 ευρώ

Πληρωμή με Κατάθεση, Εισπράκτορα, Ταχ. Επιταγή

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin