Η αγορά συστημάτων ασύρματης φόρτισης EV θα φτάσει τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030

Η παγκόσμια αγορά συστημάτων ασύρματης φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων προβλέπεται να φτάσει τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2030, με CAGR 50,1% κατά την προβλεπόμενη περίοδο 2023-2030.

Η αγορά συστημάτων ασύρματης φόρτισης

Η ανάπτυξη της αγοράς καθοδηγείται από την αυξανόμενη ζήτηση για υποδομές ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για λειτουργίες στόλου, την αυξανόμενη εφαρμογή υποδομής ασύρματης φόρτισης στις ευρωπαϊκές χώρες και την αυξανόμενη επικράτηση του άγχους της αυτονομίας. Ωστόσο, το υψηλό κόστος της υλοποίησης της υποδομής ασύρματης φόρτισης περιορίζει την ανάπτυξη αυτής της αγοράς.

Η τυποποίηση των συστημάτων ασύρματης φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και η αυξανόμενη χρήση αυτόνομων οχημάτων στις δημόσιες συγκοινωνίες και την εφοδιαστική αναμένεται να δημιουργήσουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη αυτής της αγοράς. Ωστόσο, η ανεπαρκής χρηματοδότηση αποτελεί πρόκληση για την ανάπτυξη της συνολικής αγοράς.

Αγορά συστημάτων ασύρματης φόρτισης 2

● Το στατικό τμήμα αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023 και επίσης προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης. Το τμήμα των βάσεων αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023, αλλά το τμήμα τακακιών οχημάτων προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

● Ο τομέας των συστημάτων επαγωγικής ασύρματης φόρτισης EV αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023, αλλά ο τομέας των συστημάτων χωρητικής ασύρματης φόρτισης EV προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

● Το τμήμα των συστημάτων των 11 kW έως 50 kW αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023, αλλά το τμήμα κάτω των 11 kW προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

● Ο τομέας των συστημάτων φόρτισης ασύρματων ηλεκτρικών οχημάτων εμπορικής χρήσης αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023, αλλά ο τομέας των συστημάτων φόρτισης ασύρματων ηλεκτρικών οχημάτων οικιακής χρήσης προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

● Η κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023, αλλά η κατηγορία των plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

● Η κατηγορία των επιβατικών οχημάτων αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023, αλλά η κατηγορία των ηλεκτρικών δίτροχων προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

● Η Ευρώπη αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το 2023.

Αγορά συστημάτων ασύρματης φόρτισης 1

Βασικοί εκπρόσωποι στην αγορά

● Witricity Corporation (ΗΠΑ)
● Mojo Mobility Inc (ΗΠΑ)
● HEVO Inc (ΗΠΑ)
● WAVE LLC (ΗΠΑ)
● Continental AG (Γερμανία)
● DAIHEN Corporation (Ιαπωνία)
● Toshiba Corporation (Ιαπωνία)
● ZTE Corporation (Κίνα)
● ElectReon Wireless Ltd (Ισραήλ)
● Conductix-Wampfler GmbH (Γερμανία)
● Integrated Infrastructure Solutions GmbH (Γερμανία)
● Plugless Power LLC (ΗΠΑ)
● TGOOD Global Ltd (Κίνα)
● InductEV Inc (ΗΠΑ)
● Lumen Pty Ltd (Αυστραλία)

Πηγή: evvahan

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin