Η αγορά κατασκευαστικού εξοπλισμού προβλέπεται να φτάσει τα 223,1 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027

Η αγορά κατασκευαστικού εξοπλισμού εκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 80,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 σε 223,1 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 4,3% την ίδια περίοδο.

Το έτος βάσης για την έκθεση είναι το 2021 και η περίοδος πρόβλεψης είναι από το 2022 έως το 2027. Η αγορά θα αναπτυχθεί λόγω παραγόντων όπως η ταχεία αστικοποίηση, η αυξανόμενη ανάπτυξη υποδομών στις αναδυόμενες οικονομίες και ο πληθυσμός και η μετανάστευση προς τις πόλεις.

Οι τροχοφόροι φορτωτές ισχύος μικρότερης των 80 HP, εκτιμάται ότι κατέχουν το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς

Το τμήμα εξοπλισμού με τροχοφόρους φορτωτές <80 HP εκτιμάται ότι έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς 23,4% το 2022 στην αγορά κατασκευαστικού εξοπλισμού. Αυτός ο κατασκευαστικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται κυρίως για τη φόρτωση/εκφόρτωση και τη μεταφορά χύδην υλικών σε κατασκευές, λατομεία και θραυστήρες. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε έργα υποδομής μεγάλης κλίμακας όπως δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι, σιδηρόδρομοι, φράγματα, λιμάνια και αεροδρόμια. Επίσης, οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε εξελίξεις υποδομής έχουν αυξήσει περαιτέρω τη ζήτηση για τροχοφόρους φορτωτές <80 HP. Έτσι, το χαμηλό κόστος, το συμπαγές μέγεθος και η λιγότερη συντήρηση αναμένεται να ενισχύσουν τη ζήτηση για τροχοφόρους φορτωτές <80 HP στις κατασκευαστικές δραστηριότητες.

Οι ερπυστριοφόροι εκσκαφείς θα είναι ο μεγαλύτερος τύπος κατασκευαστικού εξοπλισμού κατά την περίοδο πρόβλεψης

Οι ερπυστριοφόροι εκσκαφείς εκτιμάται ότι θα επιδείξουν μερίδιο αγοράς >25% το 2022 και προβλέπεται να αυξηθούν έως το 2027. Η ταχεία αστικοποίηση είναι ο βασικός παράγοντας που συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς ερπυστριοφόρων εκσκαφέων. Ο ερπυστριοφόρος εκσκαφέας λόγω της διάταξης του ιμάντα αλυσίδας προσφέρει σταθερότητα στη λειτουργία, ειδικά σε ανώμαλο έδαφος και λασπώδεις περιοχές. Η ισχυρότερη κλιμάκωση των ερπυστριοφόρων εκσκαφέων είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί σε οικιστικές κατασκευές καθώς και σε έργα υπόγειας εξόρυξης. Ο ερπυστριοφόρος εκσκαφέας λειτουργεί ως ολόπλευρος κατασκευαστικός εξοπλισμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκάψει τοποθεσίες, να κατεδαφίσει κατασκευές και επιφάνειες, να πραγματοποιήσει διάνοιξη τάφρων και επίσης να ανυψώσει βαριά αντικείμενα. Οι εκσκαφείς είναι διαθέσιμοι σε ένα ευρύ φάσμα χωρητικότητας κινητήρων όπως κάτω από 5 τόνους, 5-10 τόνους και πάνω από 10 τόνους ισχύος. Η Ασία αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά για ερπυστριοφόρους εκσκαφείς, λόγω της αύξησης των εξελίξεων στις υποδομές και της ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης ακινήτων στην περιοχή. Έτσι, οι μεγάλες επενδύσεις στην ανάπτυξη υποδομών στον κατασκευαστικό και μεταλλευτικό κλάδο θα οδηγούσαν τη ζήτηση για ερπυστριοφόρους εκσκαφείς κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η Ασία προβλέπεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά μέχρι το 2027

Η Ασία προβλέπεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά κατασκευαστικού εξοπλισμού έως το 2027 λόγω των μεγάλων επενδύσεων σε κατασκευαστικά έργα σε αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Ινδία και η Ινδονησία. Ταυτόχρονα, άλλες χώρες της περιοχής, όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, υλοποιούν επίσης πολλά νέα αναπτυξιακά έργα για τη βελτίωση των υποδομών της χώρας. Επιπλέον, πολλοί παγκόσμιοι κατασκευαστικοί κατασκευαστές OEM έχουν τη βάση τους στην περιοχή. Ως εκ τούτου, λόγω της τόσο εντυπωσιακής ανάπτυξης των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων σε ολόκληρη την περιοχή, η Ασία προβλέπεται να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Στην αγορά κατασκευαστικού εξοπλισμού κυριαρχούν εταιρίες όπως:

● Caterpillar (ΗΠΑ),
● Komatsu Ltd. (Ιαπωνία),
● Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (Ιαπωνία),
● Xuzhou Construction Machinery Group (Κίνα), και
● Όμιλος SANY (Κίνα).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin