Η αγορά οχημάτων για ΑΜΕΑ προβλέπεται να φτάσει τα 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά οχημάτων για ΑΜΕΑ προβλέπεται να αυξηθεί από 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2019 σε 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 11,7%.

Η ανάπτυξη της αγοράς οχημάτων για ΑΜΕΑ επηρεάζεται από παράγοντες όπως ο αυξανόμενος πληθυσμός των ατόμων με αναπηρία, η γήρανση του πληθυσμού, η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για λύσεις κινητικότητας που παρέχονται σε άτομα με αναπηρία και προγράμματα και χρηματοδότηση που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στις λύσεις κινητικότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες, τα αυξανόμενα ποσοστά διαταραχών του γόνατος και της σπονδυλικής στήλης και τα αυξανόμενα ποσοστά ατυχημάτων είναι μερικοί από τους κύριους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη των οχημάτων για ΑΜΕΑ. Έτσι, η συγκεκριμένη αγορά οχημάτων αναμένεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη στο μέλλον.

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να ηγηθεί της παγκόσμιας αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η ανάπτυξη της αγοράς μπορεί να αποδοθεί στον αυξανόμενο πληθυσμό των ηλικιωμένων, στην αύξηση της αίσθησης της αυτοπεποίθησης μεταξύ των ατόμων με αναπηρία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, στην αύξηση σε θέματα υγείας όπως η παχυσαρκία και η αρθρίτιδα και σε διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης και πρωτοβουλίες από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις χώρες.

Η αγορά σκούτερ κινητικότητας αναμένεται να αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR

Τα σκούτερ κινητικότητας αναμένεται να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα αυτής της αγοράς. Αυτά τα σκούτερ είναι μηχανοκίνητα σκούτερ/οχήματα ή ηλεκτρικά σκούτερ με κάθισμα πάνω από τρεις, τέσσερις/πέντε τροχούς που θεωρούνται ως η καλύτερη λύση για την κινητικότητα των ατόμων με αναπηρία για να διανύουν μικρές αποστάσεις όσον αφορά την εκτέλεση μιας καθημερινής εργασίας ρουτίνας. Η αγορά καθοδηγείται κυρίως από τη γήρανση του πληθυσμού στις ανεπτυγμένες χώρες, την αύξηση των περιστατικών διαταραχών του γόνατος και της σπονδυλικής στήλης, τα αυξανόμενα περιστατικά ατυχημάτων και τους αυξανόμενους κυβερνητικούς οργανισμούς. Επίσης, η διαθεσιμότητα σκούτερ κινητικότητας σε διάφορα στυλ, σχεδιασμό και χαρακτηριστικά έχει αυξήσει την προσοχή των καταναλωτών στα σκούτερ κινητικότητας.

Η Ιαπωνία αναμένεται να ηγηθεί της αγοράς Ασίας-Ειρηνικού

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού εκτιμάται ότι είναι η πιο αναπτυσσόμενη αγορά. Η Ασία-Ειρηνικός περιλαμβάνει κυρίως την Ινδία, την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού –πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι– έχουν κάποια μορφή αναπηρίας. Από αυτόν τον πληθυσμό, περίπου το 80% ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin