Ελεύθερη μετακίνηση πολιτών στα συνεργεία

Το κομφούζιο με τα Συνεργεία, τα ανταλλακτικά και την μετακίνηση των πολιτών ξεπέρασε τις 2 ημέρες

H ανησυχία των φίλων επισκευαστών αλλά και επιχειρήσεων ανταλλακτικών είναι έκδηλη τις τελευταίες 2 ημέρες. Έχουμε εκατοντάδες μηνύματα, emails και τηλέφωνα.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα έχει δραστηριοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση και προσπαθεί να έχει γραπτές απαντήσεις από επίσημες πηγές για την μετακίνηση των πολιτών προς τα Συνεργεία.

Αρχικά οι κυβερνητικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι τα καταστήματα ανταλλακτικών ήταν κλειστά. Και όταν αποσαφηνίστηκε αυτό έμεινε το ερώτημα της μετακίνησης πέραν των 2 χλμ. από την έδρα του σπιτιού, ώστε να φτάσει ο πολίτης στο συνεργείο του, που φυσικά μπορεί να βρίσκεται σε άλλο Δήμο.

Μιλήσαμε με την πρόεδρο των Ανταλλακτικών Ελένη Πρωτόγερου, τον πρόεδρο των μηχανικών Αθήνας κο. Γ. Μόφωρη, και με το γραφείο του κου Γ.Γ. Σταμπολίδη, χωρίς να έχουν και να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

Για άλλη μια φορά την απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη σχετική απάντηση μας την έδωσε όπως και την προηγούμενη φορά ...το 100.

Σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την συνισταμένη όλων αυτών.

vlcsnap 2021 03 05 15h46m11s988

Και φυσικά με την σκέψη ότι δεν απαγορεύεται γραπτά ... επιτρέπεται, ήρθε και μια επιβεβαίωση από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή Αταίριαστοι.

Δείτε το σχετικό Video εδώ στο 01.04.00

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρχει ενημέρωση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin