Ένταξη των Συνεργείων Αυτοκινήτων (ΚΑΔ 4520) στους νέους επιλέξιμους ΚΑΔ. Τέλος της Οδύσσειας του Επισκευαστικού κλάδου

Δημοσιεύτηκε η επικαιροποιημένη λίστα των επιχειρήσεων που ευνοούνται από τα έκτακτα μέτρα όπως ανακοίνωσε το πρωϊ ο Υπουργός κος Σταϊοκούρας – Κατεβάστε εδώ την νέα λίστα ΚΑΔ.

Παρατίθεται επικαιροποιημένη λίστα με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του Κορονοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Σημειώνεται ότι αυτή η λίστα είναι δυναμική και θα μεταβάλλεται με τις ανάλογες Υπουργικές Αποφάσεις κατά την εξέλιξη της κρίσης.

Υπολογίζεται ότι περιλαμβάνονται περί τις 600.000 ιδιωτικές επιχειρήσεις με 1.200.000 μισθωτούς και μηνιαίο τζίρο περί τα 8,3 δισ. ευρώ, όπως και 550.000 ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων.

Καλύπτεται με αυτό τον τρόπο, για τον μήνα Μάρτιο, ένα σημαντικό κομμάτι του ενεργού πληθυσμού της χώρας που πλήττεται, ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Προφανώς η κατάσταση στην πραγματική οικονομία έχει επιδεινωθεί ραγδαία τις τελευταίες ημέρες.

Και συνεχίζει να επιδεινώνεται. Γι’ αυτό, από την επόμενη εβδομάδα, θα διευρυνθεί σημαντικά το πλαίσιο προστασίας.

ΚΑΔ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ (με κόκκινο χρώμα επισημαίνονται οι κατηγορίες που προστίθενται)

kad neo
 
Αγαπητοί αναγνώστες – φίλοι επισκευαστές  και όλοι αυτοί οι γνωστοί και άγνωστοι που μιλούσατε μαζί μας (κάποιοι μέχρι τα ξημερώματα τις 2 τελευταίες ημέρες) πάρτε βαθιές ανάσες. Ένας αγώνας κερδήθηκε αλλά ΟΧΙ ο πόλεμος. Στον αγώνα αυτό Σωματεία και Ομοσπονδίες συστρατεύτηκαν και συντεταγμένα ο κλάδος πέτυχε αυτό που όλες τις μέρες γράφαμε ως αυτονόητο.

Καλή Δύναμη σε όλες και όλους
Η συντακτική ομάδα
 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin