Κοροναϊός: Άμεσο κλείσιμο των Συνεργείων επισκευής και συντήρησης οχημάτων ζητά η Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ

Μετά την χτεσινή είδηση ότι θα παραμεινουν ανοικτά τα Συνεργεία επισκευής Αυτοκινήτων μαζί με τα πρατήρια Υγρών καυσίμων, (διαψεύδοντας την διασπορά ψευδών ειδήσεων περί απαγόρευσης και της κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων) και παρά το γεγονός του ότι κλείνουν τα μαγαζιά και του Λιανεμπορίου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη αναστάτωση γύρω απο το συγκεκριμένο μεγάλο θέμα.

Τα τηλέφωνικό μας κέντρο αλλά και τα μηνύματα μέσω e-mail ακόμη και στα social media, όπως το Facebook, είχαν να κάνουν με διευκρινιστικά ερωτήματα για το αν περιλαμβάνονται και τα συνεργεία στις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές από την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Εμείς απαντήσαμε άμεσα αλλά και με τον σεβασμό που απαιτούν οι περιστάσεις σε όλους τους αναγνώστες μας με σχετικό άρθρο αλλά και βιντεο απο την Γ. Γ Τύπου της αναπληρώτριας κοινοβουλευτικής εκπροσώπου κας Αριστοτελίας Πελώνη.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Τη μεγάλη αναγνωσιμότητα της σχετικής είδησης μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει όταν έχει πλησιάσει σχεδόν τις 7.000 μοναδικές αναγνώσεις σε μόλις 19 ώρες.

Σε μία ακριβώς αντίθετη γραμμή από αυτή της Κυβέρνησης η ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ ζητά από την κυβέρνηση το άμεσο κλείσιμο των Συνεργείων σε μία λιτή επιστολή που απέστειλε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στον Υπουργό κο Άδωνη Γεωργιάδη καθώς και στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στο Γεν. Γραμματέα κο Νίκο Χαρδαλιά.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή εδώ

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας

"Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου"

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin