Η Kia πιστεύει ότι η πανδημία Covid-19 θα επηρεάσει το σχεδιασμό μελλοντικών αυτοκινήτων

Ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της Kia, Karim Habib, έχει προτείνει ότι η πανδημία του coronavirus θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο κατασκευαστής αυτοκινήτων της Νότιας Κορέας σχεδιάζει αυτοκίνητα στο μέλλον.Από το ξέσπασμα του ιού, πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων και σχεδιαστές έχουν σκεφτεί τρόπους αντιμετώπισης των μικροβίων και των ιών με τους οποίους μπορούν να οδηγηθούν τα αυτοκίνητα. Ο Habib πιστεύει ότι στο μέλλον θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν νέα υλικά για εσωτερικές επιφάνειες και ήδη βιομηχανικοί σχεδιαστές εξετάζουν υλικά που αντιστέκονται στον ιό, όπως ο χαλκός.

«Θα κάνουμε συνομιλίες με ψυχολόγους και ανθρωπολόγους για να κατανοήσουμε πραγματικά πώς θα είναι η ψυχή του κοινού στο μέλλον», δήλωσε ο Habib. "Υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχουμε ήδη συζητήσει: Μπορούμε να έχουμε αντι-ιικές επικαλύψεις στο εσωτερικό μας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμοκρασία ή υπεριώδες φως για να καθαρίσετε τις επιφάνειες; Αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε μάλλον σύντομα. Ναι, ο Covid-19 θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε τα αυτοκίνητά μας στο μέλλον.» Ο Habib πρόσθεσε ότι ο coronavirus θα μπορούσε να επηρεάσει τα σχέδια πολλών κατασκευαστών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένης της Kia, να υιοθετήσουν κοινές υπηρεσίες μεταφοράς και κινητικότητας με στόχο την προσαρμογή στις ταξιδιωτικές απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

«Η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε», είπε ο Habib. «Όχι μόνο τους τελευταίους μήνες, αλλά και ο τρόπος που θα ζήσουμε στο μέλλον... Τα τελευταία χρόνια μιλάμε για κοινή οικονομία, κοινή κινητικότητα και δημόσιες συγκοινωνίες. Θα πρέπει να δούμε πώς εξελίσσεται αυτή τη στιγμή, λόγω της κοινωνικής απόστασης. Αυτές οι νέες απαιτήσεις θα έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση στη συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό για τα αυτοκίνητα; Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε...»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin