Η ΕΟΒΕΑΜΜ χαιρετίζει και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου για να διατηρήσουμε ζωντανό το διαχρονικό και επίκαιρο μήνυμα των αγώνων του ελληνικού λαού για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία». Δίνουμε το παρόν στις εκδηλώσεις μνήμης και συνεχίζουμε τον αγώνα για την δημοκρατία και την ευημερία στη χώρα μας, για την προστασία των  εργασιακών δικαιωμάτων, την υπεράσπιση των συνταγματικών ελευθεριών και κατακτήσεων.

 

eobeamm-iconΗ  Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων και Μοτοσυκλετών διατρανώνει μαζικά, μαχητικά και ειρηνικά τα ιδανικά της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου του ‘73, αποκορύφωση του αντιδικτατορικού αγώνα, δεν ήταν απλά ένα αποφασιστικό χτύπημα στη χούντα, αλλά και απαρχή διεύρυνσης των δημοκρατικών και λαϊκών κατακτήσεων με αγώνες που συνεχίζονται ως σήμερα, που βιώνουμε μια εποχή βαθιάς κρίσης, λιτότητας, και περιστολής του κοινωνικού κράτους.

Η δικαίωση των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, περνά μέσα από τους δικούς μας αγώνες για τη διασφάλιση της Δημοκρατίας, της  αξιοπρεπούς διαβίωσης μας, με σταθερή δουλειά για όλους με ασφαλείς συνθήκες, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και κράτος πρόνοιας.

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Μακρής

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin