Φόρος τιμής για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Σωματείο Αδειούχων Βιοτεχνών Φανοποιών Βαφέων Αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης εκφράζει τον βαθύτατο φόρο τιμής και σεβασμού προς τους ήρωες της αντιδικτατορικής εξέγερσης της νεολαίας, 50 χρόνια πριν, στο Πολυτεχνείο, προς τους αγωνιστές της Δημοκρατίας, και προς κάθε Έλληνα πολίτη που θυσίασε τον εαυτό του για το κοινό καλό.

Η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί χρυσή ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να αγωνιστούν για την ελευθερία και τη δημοκρατία και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς αυτούς που έδωσαν το καλό παράδειγμα της αυταπάρνησης και του ηρωισμού.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή, αναδεικνύουμε τη σημασία της αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα για αξιοπρεπή διαβίωση, σταθερή δουλειά, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και κράτος πρόνοιας.

Τιμώντας το παρελθόν, παροτρύνουμε τους συναδέλφους μας και όλους τους πολίτες να διατηρήσουν ζωντανό το πνεύμα της ενότητας και του αλληλοσεβασμού, δεσμευόμενοι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το επάγγελμά μας με αφοσίωση και ευθύνη προς την κοινωνία.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ.
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

Με εκτίμηση, για το Δ.Σ.


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΝΘΙΜΟY

savthanth

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin