Κοροναϊός - ΣΙΣΕΜΑ: Επιστολή προς τον Προς Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Κ. Νίκο Χαρδαλιά

O ΣΙΣΕΜΑ (Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων Αθηνών - Αττικής) απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Προς Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Κ. Νίκο Χαρδαλιά:

Προς Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Κ. Νίκο Χαρδαλιά

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τον πρωθυπουργό και την σοβαρότητα της κατάστασης λόγο Κορωναιού με έκπληξη βλέπει ότι τα συνεργεία αυτοκινήτων ούτε κλείνουν αλλά και ούτε εντάσσονται στις πληττόμενες επιχειρήσεις, παρόλο που συναφή επαγγέλματα όπως τα συνεργεία μοτοσυκλετών, καταστήματα ανταλλακτικών, χρωματοπωλεία αυτοκινήτων, βουλκανιζατέρ, ευθυγραμμίσεις, ΙΚΤΕΟ κ.α, παραμένουν κλειστά ή έχουν ενταχθεί στο καθεστώς πληττόμενων επιχειρήσεων.  

Τόσο η πανδημία του κορωνοϊού, όσο και η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχουν οδηγήσει σε μηδενική προσέλευση αυτοκινήτων στα συνεργεία μας. Ζητάμε  να κλείσουμε τα συνεργεία με την υπόδειξη της πολιτείας, να ενταχθούμε στις επιχειρήσεις που πλήττονται και να τύχουμε  των όποιων  βοηθημάτων δοθούν για να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα και οι μισθοί των εργαζομένων μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Μόφορης Γρηγόριος

Ο Γ. Γραμματέας
Φραγκιουδάκης Αναστάσιος

ΣΙΣΕΜΑ

Ακολουθήστε μας τώρα και στο Instagram #newspapertosynergeio

gsmarena 001

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored facebook logored YouTube redr Twitter