Πρόσκληση εγγραφής νέων μελών ΣΕΚΟΕ

Με το παρακάτω Δελτίο Τύπου ο ΣΕΚΟΕ ενημερώνει για τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών στο σύλλογο:

Με το παρόν δελτίο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ιδρύθηκε και λειτουργεί Σύνδεσμος, με την επωνυμία: «Σύνδεσμος Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος» ΣΕΚΟΕ, και ανακοινώνουμε ότι μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντου Διοικητικού Συμβουλίου, προχωρούμε σε πρόσκληση εγγραφής νέων μελών.

Οι κατηγορίες μελών είναι :

Τακτικά μέλη: Είναι κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο, που έχει επιστημονική, τεχνολογική ή επαγγελματική ενασχόληση με τα αέρια και λοιπά εναλλακτικά καύσιμα αυτοκινήτων και που επιθυμεί να εργαστεί για την ευόδωση των σκοπών του σωματείου. Τα τακτικά μέλη – νομικά πρόσωπα εκπροσωπούνται από το διαχειριστή –νόμιμο εκπρόσωπό τους, σύμφωνα με το καταστατικό τους και τις αποφάσεις τωναρμοδίων οργάνων τους. (Η συνδρομή ανέρχεται στα 120 € τον χρόνο για κάθενόμιμο εκπρόσωπο)

Έκτακτα Μέλη: Εγγράφονται πρόσωπα που επιδεικνύουν ενδιαφέρον για τους σκοπούς του σωματείου. (Είναι δωρεάν)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.sekoe.gr

Τακτικά μέλη:
https://sekoe.gr/members/eggrafi/#taktiko-melos

Έκτακτα Μέλη:
https://sekoe.gr/members/eggrafi/#ektakto-melos

οι κατευθύνσεις του συνδέσμου μας είναι:

1)Να αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα που αφορούν τους εγκαταστάτες και τουςεισαγωγείς. Όπως είναι τα τεχνικά και νομικά θέματα, θέματα διαστρέβλωσης της αγοράς. Θέματα προώθησης των εναλλακτικών καυσίμων μέσω των καταστημάτων μας. Και το πιο σημαντικό, την διασφάλιση ότι τα εναλλακτικά καύσιμα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και δεν θα χαθούν οι επενδύσεις των μελών μας και θέσεις εργασίας.

2)Να βοηθούμε τους καταναλωτές σε προβλήματα που τυχών αντιμετωπίζουν με τιςεγκαταστάσεις στα αυτοκίνητά τους, ενημέρωσή τους για το μέλλον τωνεναλλακτικών καυσίμων, ενημέρωσή τους για τα εξειδικευμένα καταστήματα και τουςπιστοποιημένους τεχνικούς. καθώς και για τα προβλήματα που πιθανών μπορεί ναέχουν με τα σημεία ανεφοδιασμού.

3)Το πιο σημαντικό που περιλαμβάνει τις κατευθύνσεις 1,2 είναι η επικοινωνία με τααρμόδια υπουργεία Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και των Οικονομικών,καθώς και με οργανισμούς όπως ο δικός σας έτσι ώστε να γίνεται καλύτεροςσυντονισμός, ενημέρωση με στόχο την ανάληψη δράσεων που θα διατηρήσουν τηνβιωσιμότητα των εναλλακτικών καυσίμων και των επιχειρήσεών μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Καλογρίτσας Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας
Χατζηεμμανουήλ Μανώλης

ΣΕΚΟΕ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin