Σειρά προϊόντων bluechemGroup για υβριδικά οχήματα

Είναι γνωστό ότι το μέλλον ανήκει σε εναλλακτικές λύσεις συστημάτων που βασίζονται στον ηλεκτρισμό, τις κυψέλες καυσίμου κ.α. Αποτελούν την λύση στα αυξανόμενα κόστη καυσίμων, τις αυστηρότερες οδηγίες καυσαερίων και την κλιματική αλλαγή.

Υβριδικά οχήματα: οι σιωπηλοί νικητές

Η υβριδική τεχνολογία βρίσκεται σε υψηλή υπόληψη από τους κατασκευαστές και τους ιδιοκτήτες οχημάτων γιατί θεωρείται πιο ‘’ώριμη’’ και πρακτική συγκριτικά με άλλες νέες τεχνολογίες.

Ωστόσο, ακόμα και τα υβριδικά οχήματα δεν είναι πλήρως απαλλαγμένα από προβλήματα. Η μη συχνή χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης απειλείται από συνεχή απώλεια απόδοσης. Η bluechemGroup έχει λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Yψηλή τεχνολογία με αδύναμα σημεία?

Οι αδυναμίες της υβριδικής τεχνολογίας: εφόσον ο κινητήρας εσωτερικής καύσης στα υβριδικά οχήματα χρησιμοποιείται περιστασιακά , λειτουργεί σπάνια στο μέγιστο. Ως αποτέλεσμα, δεν επιτυγχάνονται οι θερμοκρασίες για ιδανική καύση και συνεπώς σχηματίζονται κατάλοιπα άνθρακα, συγκέντρωση λάσπης, φράξιμο φίλτρου  και συστημάτων αισθητήρα (καταλύτης, λάμδα ). Οι συνέπειες είναι η απώλεια απόδοσης, μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου και επιβλαβή καυσαέρια.

Σταθερή απόδοση χάρη στον καθαρισμό και την προστασία!

Με την τακτική χρήση των προϊόντων της νέας μας σειράς ECOPOWER, τα προβλήματα καύσης των υβριδικών οχημάτων μειώνονται σημαντικά και εξασφαλίζεται  σταθερή απόδοση:

1. Fuel System Cleaner-Καθαριστικό συστήματος καυσίμου

2. Hybrid Internal Engine Cleaner:

  • Εξάλειψη της μόλυνσης και των ρητινών σε ολόκληρο το κύκλωμα λίπανσης και εξουδετέρωση των επιβλαβών οξέων πριν την αλλαγή λαδιού 
  • Ολοκληρωτικός καθαρισμός του συστήματος που επιτρέπει την ιδανική λίπανση όλων των μερών κατά την φάση ψυχρής εκκίνησης που είναι συχνή λόγω της μη συχνής χρήσης του κινητήρα.

3. Hybrid Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner:

Η αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων έχει ελεγχθεί επανειλημμένα και πιστοποιηθεί από την TÜV Thuringia. Συγκεκριμένα, η προληπτική δράση της σειράς ECOPOWER έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί σταθερή την απόδοση του κινητήρα εσωτερικής καύσης των υβριδικών οχημάτων. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter