Η DENSO προσθέτει οκτώ νέους κωδικούς παλινδρομικών συμπιεστών

Η κορυφαία σειρά συμπιεστών προσθέτει οκτώ νέους κωδικούς παλινδρομικών συμπιεστών καλύπτοντας τους μεγάλους κατασκευαστές οχημάτων

Η DENSO επεκτείνει τη σειρά συμπιεστών A/C για να ενσωματώσει τα παλαιότερα και τα σημερινά μοντέλα των οχημάτων Porsche, Mercedes και Toyota.

Η DENSO έχει προσθέσει οκτώ νέους κωδικούς παλινδρομικών συμπιεστών στη γκάμα της προκειμένου  να εξασφαλίσει ότι τα συνεργεία θα μπορούν να προσφέρουν σε περισσότερους πελάτες τους συμπιεστές αντικατάστασης ποιότητας OE.

Οι νέοι κωδικοί καλύπτουν επιπλέον 37 εφαρμογές και ταιριάζουν με 19 κωδικούς ΟΕ για την καλύτερη κάλυψη των δημοφιλών μοντέλων Porsche, Mercedes και Toyota.

Οι συμπιεστές παλινδρομικού τύπου στην τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνουν: 10 συμπιεστές PA, συμπιεστές 10S, συμπιεστές 6SBU, 6SEU, συμπιεστές 7SBU, 7SEU και συμπιεστές 5SE, SL.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις στον παρακάτω πίνακα:

Οι νέοι συμπιεστές A/C της DENSO φθάνουν στα συνεργεία πλήρως συναρμολογημένοι και με το κατάλληλο λάδι στο απαιτούμενο επίπεδο. Είναι μικροί και έχουν μικρό βάρος για εύκολη τοποθέτηση και εκκινούνται γρήγορα και με ελάχιστο θόρυβο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ο Richard Busscher – Υπεύθυνος Προϊόντων Συμπιεστών, στη DENSO EU - ανέφερε: «Αυτή η τελευταία ενημέρωση διασφαλίζει ότι η DENSO μπορεί να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη για ορισμένα από τα πιο δημοφιλή κυκλοφορούντα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας».

«Τα πλήρως λειτουργούντα συστήματα A/C αποτελούν βασικά συστατικά μέρη ενός οχήματος, ανεξάρτητα από την εποχή, και τα οφέλη της εγκατάστασης συμπιεστών ποιότητας OE για τα συνεργεία είναι σαφή, καθώς οι συμπιεστές DENSO Aftermarket καλύπτουν σήμερα το 39% των κυκλοφορούντων οχημάτων στην Ευρώπη».

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα Προϊόντων της DENSO, είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.denso-am.eu, στο TecDoc ή από τον τοπικό υπεύθυνο πωλήσεων της DENSO Aftermarket κ. Γιάννη Φρονιμάκη, Δ. Σέχου 2 & Καλλιρρόης, 117 43 Αθήνα - Τηλ. 210 92 24 025 E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter