Νέο βίντεο παρουσιάζει αυτό που ξεχωρίζει τους υαλοκαθαριστήρες DENSO Hybrid

Εξετάζοντας τις λεπτομέρειες, η νέα παραγωγή καταδεικνύει τα μήκη στα οποία έχει φτάσει η εταιρεία προκειμένου να διασφαλίσει ότι η γκάμα των υβριδικών υαλοκαθαριστήρων της όχι μόνο θα αποδίδει καλύτερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά και κατά πόσο η ενδελεχής έρευνα και η χρήση ποιοτικών υλικών τα κάνει πιο αθόρυβα και πιο αποτελεσματικά.

Η DENSO, ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος κατασκευαστής εξαρτημάτων γνήσιου εξοπλισμού (OE), διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία στους υαλοκαθαριστήρες, παράγοντας μάκτρα για κατασκευαστές οχημάτων όπως BMW, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Suzuki, Toyota και Ferrari, καθώς και για τo ανεξάρτητο service και τον τομέα επισκευών, μέσω της DENSO Aftermarket μέσω των συνεργατών της χονδρικής. Το νέο βίντεο DENSO Hybrid Wipers Blades μεταφέρει τους θεατές σε επτά βήματα από την καινοτομία, έως την ανώτερη, ακριβή ελαστική άκρη καθαρισμού, τα οποία μαζί, διακρίνουν τις υβριδικές λεπίδες του.

DENSO Wiper blade

Χρησιμοποιώντας τη σημαντική κατασκευαστική τεχνογνωσία της στη δομή, τη συναρμολόγηση και την ποιότητα της συμβατικής τεχνολογίας λεπίδων, στόχος της DENSO ήταν να συνδυάσει την αισθητική σχεδίαση με την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία της, προκειμένου να παράγει την απόλυτη σειρά υβριδικών μάκτρων υαλοκαθαριστήρα. Με αυτόν τον τρόπο, οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν καταλήξει σε ένα μάκτρο ύψους μόλις 25 mm που ελαχιστοποιεί την αντίσταση στον αέρα και είναι σχεδόν αόρατη από το εσωτερικό της καμπίνας, παρέχοντας στους μπροστινούς επιβάτες ανεμπόδιστη θέα μέσω του παρμπρίζ, γεγονός που αυξάνει φυσικά την οδική ασφάλεια.

DENSO Less air flow resistance

Η σχεδίαση χαμηλού προφίλ μειώνει επίσης την αντίσταση του ρεύματος αέρα, η οποία εξασφαλίζει σταθερή απόδοση όταν ταξιδεύετε με ταχύτητα. Συνδυάζουν δύναμη προς τα κάτω για να κρατούν τη λεπίδα σταθερά πάνω στο γυαλί, με ένα διάκενο αέρα που εμποδίζει την πτώση πίεσης πίσω από το μάκτρο που συνήθως οδηγεί σε θρόισμα, και βελτιστοποιώντας τη γωνία από καουτσούκ σε όλο το μήκος του μάκτρου, προσφέρουν την απόλυτη απόδοση καθαρισμού του νερού, αθόρυβα και αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από την καμπυλότητα του παρμπρίζ.

Τονίζεται επίσης η τριβή και η ανθεκτικότητα του γνήσιου ελαστικού με επίστρωση γραφίτη μεγάλης διάρκειας που χρησιμοποιείται για τα υβριδικά μάκτρα της DENSO, καθώς και ο μηχανικός σχεδιασμός για τη διασφάλιση της λειτουργίας με χαμηλό θόρυβο και την ποιότητα των ελαστικών άκρων των μάκτρων, η οποία έχει άμεσο αποτέλεσμα στην ικανότητα να καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό, χωρίς να αφήνει ραβδώσεις ή κηλίδες.

Κατασκευασμένο σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία, μαζί με τις επίπεδες, συμβατικές και πίσω λεπίδες, η σειρά υβριδικών υαλοκαθαριστήρων ποιότητας OE της DENSO παρέχει στον ανεξάρτητο επαγγελματία την καλύτερη τεχνολογία υαλοκαθαριστήρων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα DENSO Aftermarket είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.denso-am.eu/gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin