Η συνεργασία VW-Ford στις ΗΠΑ θα δημιουργήσει μία παγκόσμια συμμαχία αυτοκινητοβιομηχανίας την μεγαλύτερη στο κόσμο.

Παρά τα όσο έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ VW και Ford προχωρά και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.

Ο επικεφαλής του VW Group Herbert Diess, δήλωσε από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της συνάντησης των «τριών» της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τον Donald Trump, ότι "Οι συζητήσεις μας με τη Ford για να χτίσουμε μια παγκόσμια συμμαχία αυτοκινητοβιομηχανίας  βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Η συμμαχία αυτή, θα ενισχύσει σημαντικά και την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία», συμπλήρωσε.

Μετά από συνάντηση στο Λευκό Οίκο ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen AG (VOWG_p.DE) δήλωσε  ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία οικοδομεί μια συμμαχία με τη Ford Motor Co (F.N) και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εργοστάσια των αυτοκινητοβιομηχανιών των ΗΠΑ για την κατασκευή αυτοκινήτων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της VW, Herbert Diess, δήλωσε ότι η εταιρεία "σκέφτεται να κατασκευάσει ένα δεύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες", προσθέτοντας: "Είμαστε σε πολύ προηγμένες διαπραγματεύσεις και διάλογο με τη Ford Corporation για να δημιουργήσουμε πραγματικά μια παγκόσμια συμμαχία αυτοκινητοβιομηχανίας, την Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία. "

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter