Ημερίδα στη Λαμία για τις επερχόμενες σύγχρονες Τεχνολογίες

Άλλη μια ημερίδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 21 Νοεμβρίου 2018 αυτή τη φορά στη πόλη της Λαμίας σε συνεργασία με το τοπικό επιμελητήριο και το σύλλογο Επισκευαστών ΣΙΣΑΛ.

lamia zaganas

Ο Κος Σπύρος Ζαγκανάς πρόεδρος του ΣΙΣΑΛ καλωσορίζει τους καλεσμένους του


lamia paliogiannis

O κος Δ. Παληογιάννης Γ. Αντιπρόεδρος ΕΟΒΕΑΜΜ χαιρετίζει στο βήμα


lamia bratsas

Ο Κος Λευτέρης Μπράζας πρόεδρο της τοπικής Ομοσπονδίας στο βήμα

Η ημερίδα με 2 θεματικές ενότητες:

  • "Τεχνολογικές εξελίξεις στην Διεθνή Έκθεση Automechanika 2018" και
  • "Ηλεκτροκίνηση & Aεριοκίνηση - Η επικράτηση των Εναλλακτικών καυσίμων"

Ο κος Σπύρος Ζαγκανάς πρόεδρος και οικοδεσπότης είχε προσκεκλημένους εκπροσώπους από την Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ τον κο Παληογιάννη Γ. Αντιπρόεδρος ΕΟΒΕΑΜΜ ο οποίος και χαιρέτησε την ημερίδα τον πρόεδρο της τοπικής Ομοσπονδίας τον φίλο το Λευτέρη Μπράζας και φυσικά το πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κο Αθανάσιος Κυρίτσης που μας φιλοξένησε.

lamia kiritsis

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κος Αθανάσιος Κυρίτσης που μας φιλοξένησε


Η αίθουσα ήταν κατάμεστη κι αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται στη Φθιώτιδα αλλά και το πόσο συμπαγής είναι ο επισκευαστικός κλάδος. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν από την ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ πολλά και καυτά. Από τις αλλαγές που διαπίστωσε η επιστημονική ομάδα στην Αutomechanika μέχρι την επέλαση της Ηλεκτροκίνησης και το πάντρεμα με τα εναλλακτικά καύσιμα (Φυσικό Αέριο).
Στην ανοικτή συζήτηση που έγινε στο τέλος της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν μια ακόμη παρουσίαση που είχε ετοιμάσει η ομάδα για την παρουσία των Ηλεκτρικών, Αυτόνομων και συνδεδεμένων οχημάτων (ακόμη και ιπτάμενων)  που είδαμε στην φετινή έκθεση Σαλόνι της Γενεύης 2018.

Σκοπός αυτών των ημερίδων που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ είναι να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση του επισκευαστικού κλάδου ώστε να μην πιαστεί απροετοίμαστος άλλη μια φορά όπως έγινε το 1990 με τα καταλυτικά και ψεκαστά αυτοκίνητα.

lamia apofonisi

Οι φίλοι μας παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και για την εμπιστοσύνη τους θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ένα μεγάλο Μπράβο στο δραστήριο σύλλογο ΣΙΣΑΛ στο ΔΣ του και στον πρόεδρό του για την εξαιρετική διοργάνωση.

Ένα μεγάλο Μπράβο αξίζει και  στην Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ που για άλλη μια φορά με το ενωτικό της πνεύμα έδωσε το δικό της παρόν στηρίζοντας πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter