Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του 1ου γκρουπ με την Πρακτική των Τεχνιτών Υ.Τ. της Toyota Ελλάς

Το όμορφο ταξίδι στον αστερισμό της Ηλεκτροκίνησης συνεχίζεται…

Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι μετά από 110 χρόνια συμβίωσης συμβατικών αυτοκινήτων με κινητήρες ΜΕΚ μεταλλάσσεται σε Υβριδικό – Ηλεκτρικό -Υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο. Σε ένα τέτοιο κόσμο που αλλάζει, το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ δείχνει τις ομορφιές του ταξιδιού της ηλεκτροκίνησης ενθαρρύνοντας τους τεχνικούς να διώξουν κάθε φόβο που μπορεί να κυριαρχεί στο άγνωστο.

Σήμερα όμως έχοντας να κάνει deal με ένα δίκτυο εξοικειωμένο με την Υψηλή Τάση, οι εκπαιδευτές του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ χάρηκαν για την ευκολία με την οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκπαίδευση του πρώτου group της Toyota Ελλάς τεχνιτών υψηλής τάξης.
Μετά από μίας εβδομάδας εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και η πρακτική στους φιλόξενους εργαστηριακούς χώρους της εταιρείας στην Ελευσίνα.

toyota group1 1

toyota group1 1

toyota group1 1

toyota group1 1

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ αναφέρεται:

Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του πρώτου group Τεχνιτών Υ.Τ. της Toyota Ελλάς

Το όμορφο ταξίδι στον αστερισμός της ηλεκτροκίνησης συνεχίζεται

Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει πλέον ολοκληρωθεί ένα από τα πολλά group που θα ακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το υψηλά επίπεδο εκπαίδευσης των τεχνητών υψηλής τάσης από την Toyota - μία από τις εταιρείες που εισάγουν υβριδικά οχήματα υψηλής για πάνω από 20 χρόνια - φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Σήμερα έχοντας παραλάβει

- τα εκπαιδευτικά πακέτα σημειώσεων καθώς επίσης και
- links από 3 βιντεοσκοπημένα σεμινάρια του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ 16 ωρών που θα αποτελέσουν βοηθητικό υλικό στους εκπαιδευόμενους,

προσέρχονται τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε γραπτές εξετάσεις πλήρως προετοιμασμένοι και με την βεβαιότητα της γνώσης.

Το χαμόγελο των εκπαιδευομένων τεχνιτών αποτυπώθηκε στην τελευταία φωτογραφία

Από κει και πέρα ο δρόμος ανοίγει για την εκπαίδευση στην κατηγορία 2

Οι ήδη εργοστασιακά πιστοποιημένοι τεχνίτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις των καιρών και της εθνικής νομοθεσίας.

Το ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ θέλει με αυτό το Δελτίο Τύπου να ευχαριστήσει την Toyota Ελλάς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε και να δεσμευτεί ότι θα προσπαθήσει να πετύχει  τον ύψιστο βαθμό ικανοποίησης των εκπαιδευομένων της εταιρείας

Ευχαριστούμε πολύ

ΙΔΕΕΑ

toyota group1 1

toyota group1 1

toyota group1 1

toyota group1 1

Το project της εκπαίδευσης είναι μεγάλο και ο αριθμός των εκπαιδευομένων επίσης μεγάλος πανελλαδικά. Αποτελεί μια πρόκληση – πρόσκληση να μεταλαμπαδευτεί όλη αυτή η γνώση και οι δεξιότητες που για όλους που γνωρίζουν αποτελεί και το απόλυτο ειδικό εργαλείο για την επίτευξη κάθε στόχου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα group και μακάρι και γι’ αυτούς το ταξίδι στην γνώση της Υψηλής Τάσης να είναι όμορφο και διασκεδαστικό. 

toyota group1 1

toyota group1 1

toyota group1 1

toyota group1 1

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin