Τεχνικό Σεμινάριο Ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο – Αισθητήρες & Ενεργοποιητές - Έλεγχοι με Παλμογράφο στο Αυτοκίνητο

Το Iνστιτούτο ΙΔΕΕΑ διοργανώνει 2-ήμερο τεχνικό σεμινάριο με θέμα "Ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο, Αισθητήρες - Ενεργοποιητές - Έλεγχος με Παλμογράφο" με Φυσική Παρουσία στις 21-22 Σεπτεμβρίου (Αθήνα) & 5-6 Οκτωβρίου (Θεσ/νίκη)

2-ήμερο Σεμινάριο με Φυσική παρουσία: 

  • Αθήνα στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019
  • Θεσσαλονίκη στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2019

Βρήκατε τον Κωδικό βλάβης;

Και μετά;

Πόσες φορές δεν αφιερώσατε πολλές ώρες για την λύση ενός προβλήματος για τον οποιο είχατε βρει τον κωδικό βλάβης;

Εκεί που σταματά το διαγνωστικό… αρχίζει ο Παλμογράφος

Η 2η μεγάλη θεματική ενότητα την οποία επεξεργάζονται αρκετούς μήνες οι εκπαιδευτές του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ (μετά την 1η που αφορούσε Αρχές ηλεκτρισμού - Πολύμετρο & παλμογράφος) είναι ήδη έτοιμη.
Την 1η ημέρα οι φίλοι επισκευαστές θα γνωρίσουν τα ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο και πως λειτουργούν οι Αισθητήρες & Ενεργοποιητές τόσο σε βενζινοκίνητα όσο και πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Ποιοι από αυτούς παρέμειναν αναλογικοί και ποιοι έχουν ήδη γίνει digital?

Από τις 2.5 ώρες διάρκειας στα Ελληνικά video θα προβληθεί 1 ώρα περίπου για την ακόμη μεγαλύτερη εξοικείωση με την χρήση του παλμογράφου και τον έλεγχο των αισθητήρων και ενεργοποιητών

Την 2η μέρα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως συνδέονται και μετρώνται αυτά τα εξαρτήματα με παλμογράφο, τι είδους κυματομορφές παράγουν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με πρότυπες (Σωστές) αλλά και λανθασμένες κυματομορφές.

Θα ακολουθήσει (όπως και στο 1ο της σειράς σεμινάριο) πρακτική σε αυτοκίνητο συμμετέχοντα, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο στους νέους δρόμους Διάγνωσης που τους προσφέρονται από την χρήση του παλμογράφου.

Γιατί εκεί που σταματάει το Διαγνωστικό … αρχίζει ο παλμογράφος!

Το επόμενο σεμινάριο που ήδη εκπονείται και θα ακολουθήσει από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ είναι το 3ο και τελευταίο της σειράς 2-ήμερων σεμιναρίων με φυσική παρουσία που θα αφορά τις Ψηφιακές επικοινωνίες εγκεφάλων – Δίκτυα CAN-BUS, LIN, MOST.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Δείτε το Πρόγραμμα

Αθήνα 21-22 Σεπτεμβρίου

COST ivridika2

Θεσ/νίκη 5-6 Οκτωβρίου

COST ivridika2

 


Θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης

Για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής

επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου

στα τηλέφωνο 2106754419, 2102825611
ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Τα σεμινάρια υλοποιούνται από εισηγητές άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο ως προς την θεματολογία του προγράμματος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin