Τεχνικό Σεμινάριο στην τεχνολογία Ηλεκτροκίνησης με Φυσική Παρουσία στις 15, 16 &17 Νοεμβρίου (Ιεράπετρα - Ηράκλειο-Κρήτης)

Ο Συναεταιρισμός Μηχανικών Αυτοκινήτων Ηρακλείου - ΣΕΜΑ σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ διοργανώνουν 3-ήμερο τεχνικό σεμινάριο με θέμα την Ηλεκτροκίνηση   με Φυσική Παρουσία στις 15 Νοεμβρίου στην Ιεράπετρα και 16 &17 Νοεμβρίου 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης

Διαβάστε το σχετικό Δελτό Τύπου

Από: Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕΜΑ
Ηράκλειο: 15/11/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τριήμερο τεχνικό σεμινάριο στην Ηλεκτροκίνηση και την Υψηλή Τάση  Υβριδικών και Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Ο Συναεταιρισμός Μηχανικών Αυτοκινήτων Ηρακλείου - ΣΕΜΑ σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ διοργανώνουν 3-ήμερο τεχνικό σεμινάριο με θέμα την Ηλεκτροκίνηση με Φυσική Παρουσία στις 15 Νοεμβρίου στην Ιεράπετρα και 16 &17 Νοεμβρίου 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης

Το τεχνικο σεμινάριο στην Ιεράπετρα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ASTRON ενώ στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στην Αϊθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ibis styles, Κορωναίου 26 & Αγ. Τίτου - Ηράκλειο.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι από: 17.00 πμ έως  22.30 μμ.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το πρώτο μιας σειράς σεμιναρίων που θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΜΑ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους πελάτες και τα μέλη του.

Η σειρά αυτή σεμιναρίων θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες οδηγώντας με τις γνώσεις και δεξιότητες που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες στην επερχόμενη Πιστοποίηση του τεχνίτη Ηλεκτροκίνησης.
Ο ΣΕΜΑ πάντα πρωτοπόρος (όπως δήλωσε ο Γ. Διευθυντής του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ), έχει αναλάβει μια μοναδική σε όλη την Ελλάδα πρωτοβουλία με τη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση που θα παρέχει στους πελάτες του.

Η αμοιβαία στήριξη όπως δήλωσε είναι αναγκαία για την βιωσιμότητα αυτών των επισκευαστών απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον.

ΣΕΜΑ

 

ilektrokinish sema2

ilektrokiniis sema1 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin