Μπορεί τα υβριδικά οχήματα να σας φέρνουν πελάτες;

Τα σχετικά σύμβολα και μηνύματα κειμένου που εμφανίζουν τα Υβριδικά οχήματα της Volvo στέλνουν τον πελάτη απευθείας στο Συνεργείο! Νομίζετε ότι οι άλλες μάρκες πχ. Toyota /Lexus διαφέρουν πολύ; Αυτό το μήνυμα στάλθηκε σε όλους τους φίλους που παρακολούθησαν το 2-ήμερο Τεχνικό σεμινάριο του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ πάνω στην Υβριδική Τεχνολογία και αυτό το μήνυμα στέλνουμε οπτικοποιημένα με αυτό το άρθρο και στους φίλους αναγνώστες της εφημερίδας Το Συνεργείο!  

Ορισμένα σύμβολα και μηνύματα του μοντέλου XC90 Twin Engine μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη του οδηγού. Μπορούν επίσης να παρουσιαστούν σε συνδυασμό με γενικούς δείκτες και τα προειδοποιητικά σύμβολα και κατόπιν να σβήνουν όταν τα προβλήματα έχουν επιδιορθωθεί. Στο πίσω μέρος όμως από αυτά τα μηνύματα καταγράφονται και κωδικοί βλαβών EOBD και αυτό είναι που πρέπει να έχετε υπόψη σας!

Κάποια τέτοια σχετικά παραδείγματα έχοντας αφήσει και το Αγγλικό μήνυμα αλλά και προσθέτοντας την αντίστοιχη μετάφραση μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους πίνακες.

ivridika pelates3

Έχοντας έρθει η εποχή που αρχίζει η απομυθοποίηση των υβριδικών οχημάτων η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ, πιστεύει ακράδαντα ότι όλα συγκλίνουν στο να υποδεχτείτε τα αυτοκίνητα αυτά που είναι ο προάγγελος των Ηλεκτρικών στα συνεργεία σας. Είστε έτοιμοι να τα υποδεχτείτε; Αν Όχι μην φοβάστε τις νέες τεχνολογίες Πορευόμαστε μαζί σας 27 ολόκληρα χρόνια και Μαζί θα προετοιμάσουμε το μέλλον σας.

Get Connected!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter