Ανακλήσεις Οχημάτων Mazda

Ανάκληση αυτοκινήτων MAZDA µοντέλο MAZDA 6 (GG/GY) για αντικατάσταση του µηχανισµού ανάπτυξης αερόσακου οδηγού ή/και συνοδηγού

Η συγκεκριµένη ενέργεια αφορά:

1.    Ανάκληση 2039 οχηµάτων, που κατασκευάστηκαν από τον Μάρτιο 2002 έως τον ∆εκέµβριο 2007.

Φύση κινδύνου: Στα συγκεκριµένα οχήµατα, η συνεχιζόµενη έκθεση σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας µπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση της πυκνότητα του υλικού στον πυροκροτητή. Σε περίπτωση σύγκρουσης, όπου απαιτείται η ανάπτυξη του µετωπικού αερόσακου της πλευράς του οδηγού, τότε µπορεί να µη γίνει αποτελεσµατική ανάπτυξη του αεροσάκου και ο πυροκροτητής να θρυµµατιστεί και τα θραύσµατα του να χτυπήσουν τον οδηγό ή άλλους επιβάτες του οχήµατος, µε αποτέλεσµα σοβαρό τραυµατισµό ή θάνατο.

2.    Ανάκληση 376 οχηµάτων, που κατασκευάστηκαν από τον Μάρτιο 2002 έως τον ∆εκέµβριο 2007.

Φύση κινδύνου: Στα συγκεκριµένα οχήµατα, η συνεχιζόµενη έκθεση σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας µπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση της πυκνότητα του υλικού στον πυροκροτητή. Σε περίπτωση σύγκρουσης, όπου απαιτείται η ανάπτυξη του µετωπικού αερόσακου της πλευράς του οδηγού και συνοδηγού, τότε µπορεί να µη γίνει αποτελεσµατική ανάπτυξη του αεροσάκου και ο πυροκροτητής να θρυµµατιστεί και τα θραύσµατα του να χτυπήσουν τον οδηγό ή άλλους επιβάτες του οχήµατος, µε αποτέλεσµα σοβαρό τραυµατισµό ή θάνατο.
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε το ∆ίκτυο εξουσιοδοτηµένων επισκευαστών της Mazda, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter