Πρόγραµµα αναβάθµισης µέσω ανάκλησης αυτοκινήτων Ford µοντέλα Fiesta ST, Kuga, C-Max, Focus & Transit Connect µε κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων EcoBoost προκειµένου να γίνει εγκατάσταση αισθητήρα στάθµης ψυκτικού κινητήρα και του σχετικού λογισµικού.

Η συγκεκριµένη ανάκληση αφορά σε 845 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 02/06/2010 µέχρι 22/12/2014.

Φύση κινδύνου: Σύµφωνα µε τον Κατασκευαστή, στα επηρεαζόµενα οχήµατα, υπάρχει περίπτωση να υπερθερµανθεί η κυλινδροκεφαλή εάν τα οχήµατα εξακολουθήσουν να κινούνται όταν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα ψυκτικού κινητήρα. Η υπερθέρµανση µπορεί να προκαλέσει ράγισµα στην κυλινδροκεφαλή, µε αποτέλεσµα διαρροή λαδιού σε θερµή επιφάνεια µε τον κίνδυνο πιθανής πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα. Τα επηρεαζόµενα οχήµατα πρέπει να αναβαθµιστούν µε έναν αισθητήρα στάθµης ψυκτικού κινητήρα και το σχετικό λογισµικό προκειµένου να παρέχονται ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις στον οδηγό. Εάν ο οδηγός αγνοεί αυτά τα µηνύµατα, η ισχύς του κινητήρα θα µειώνεται. Μέχρι αυτή την στιγµή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχηµα το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter