Πρόγραµµα βελτίωσης προϊόντος στα µοντέλα Ford Ka+, µε αναβάθµιση της καλωδίωσης της µπαταρίας του οχήµατος

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Γενική Γραμματεία βιομηχανίας ανακοινώνουν τις Κοινοποιήσεις για οχήματα και προϊόντα που η αγορά ή  οι παραγωγοί έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια οδηγία ανάκλησης τους από τους καταναλωτές, για επιδιόρθωση των προβλημάτων ή των δυνητικών κινδύνων.

Η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, ενηµερώνει για πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων Ford µοντέλα Ka+.

Η συγκεκριµένη ενέργεια αφορά σε 236 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 8/9/2017 µέχρι 18/4/2019.

Φύση κινδύνου. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, σε ορισµένα από τα επηρεαζόµενα οχήµατα, µια από τις πλεξούδες καλωδιώσεων στο χώρο του κινητήρα µπορεί να µην έχει τοποθετηθεί σωστά, µε πιθανό αποτέλεσµα βραχυκύκλωµα ανάµεσα στην καλωδίωση του συστήµατος παρακολούθησης της µπαταρίας (BMS) και τη βάση συγκράτησης της µπαταρίας.

Σε περίπτωση βραχυκυκλώµατος ανάµεσα στην καλωδίωση του BMS και τη βάση συγκράτησης της µπαταρίας, µπορεί να εµφανιστεί καπνός κάτω από το καπό. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις µπορεί να προκληθεί πυρκαγιά. Μέχρι αυτή την στιγµή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχηµα, το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να  επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την εταιρεία Ford Motor Hellas.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin