Οι Γερμανικές Αρχές Ζητούν Από Την Tesla Να Ανακαλέσει 12,308 Model X

Η Γερμανική Υπηρεσία KBA ανακοίνωσε μια ανάκληση για τα 195 Tesla Model X που κυκλοφορούν στη Γερμανία τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ 2015 και 2016 και καλεί τον κατασκευαστή να κάνει μια παγκόσμια ανάκληση.

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αυτοκινήτων (KBA) ζητά την ανάκληση σχεδόν 200 Model X. Πρόκειται για οχήματα που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2015 και του 2016 και είναι ταξινομημένα στη Γερμανία. Καλεί επίσης τον κατασκευαστή να ανακαλέσει 12.300 μονάδες αυτού του μοντέλου παγκοσμίως.

Δείτε τα πλήρη δεδομένα της ανάκλησης στον παρακάτω σύνδεσμο;

https://www.kba-online.de/gpsg/auskunftServlet

Ο λόγος για αυτήν την ανάκληση: μια κόλλα που χρησιμοποιείται για να συγκρατεί ένα στοιχείο επένδυσης στη θέση του δεν είναι αρκετά αποτελεσματική. Αυτό το ελάττωμα μπορεί να προκαλέσει την απόσπαση του στοιχείου.

Το ίδιο στοιχείο αποτέλεσε ήδη αντικείμενο μιας καμπάνιας ανάκλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο Νοέμβριο. Εκείνη την εποχή, το αίτημα προήλθε από την Εθνική Αρχή Ασφάλειας Κυκλοφορίας (NHTSA), το αμερικανικό ισοδύναμο του KBA. Αυτή η πρώτη ανάκληση αφορούσε 9.500 Model X για μια ελαττωματική κόλλα που χρησιμοποιήθηκε για να ασφαλίσει μια επένδυση.

Παρά την τεχνολογική της πρόοδο, η Αμερικάνικη εταιρία δεν αποφεύγει τα προβλήματα αυτού του είδους. Νωρίτερα φέτος, το NHTSA ανακοίνωσε επίσης την έναρξη μιας άλλης διαδικασίας ανάκλησης στα οχήματα της Tesla. Αυτή τη φορά αφορά σχεδόν σε 135.000 μοντέλα της Καλιφορνέζικης εταιρίας. Με αυτήν την καμπάνια πρέπει να διορθωθεί το πρόβλημα της γεμάτης μνήμης flash που προκαλεί αστοχία λειτουργίας στην κεντρική οθόνη.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin