Έξυπνο Tester μπαταριών OTC3200 [video]

Ελέγξτε ταχύτερα με την πρώτη λύση αγοράς για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης συσκευής σας. Σε λιγότερο από τρία λεπτά μπορείτε να δοκιμάσετε την μπαταρία, τα συστήματα εκκίνησης και φόρτισης. Λάβετε μια ολοκληρωμένη αναφορά έγχρωμων δεδομένων απευθείας στην έξυπνη συσκευή σας για εύκολη κοινή χρήση με τον πελάτη σας.

Η εσωτερική μπαταρία 9V toy tester σας επιτρέπει τον έλεγχο μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης.

Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

Αυτό είναι το πρώτο τέστερ μπαταρίας που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε, να αποθηκεύετε ή να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ολοκληρωμένη αναφορά έγχρωμων δεδομένων.
Η άμεση δοκιμή εμφανίζει την κατάσταση της μπαταρίας μαζί με την κατάσταση  του συστήματος φόρτισης και εκκίνησης.

Το τέστερ είναι συμβατό με συσκευές iOS και Android, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεφώνων και των tablets.

Η έξυπνη συσκευή σας παρέχει μια μεγάλη και καθαρή οθόνη για την προβολή αναφορών και μοίρασμα για κοινή χρήση με τους πελάτες σας.

Πώς λειτουργεί: Μετά τη λήψη της εφαρμογής OTC3200 και τη σάρωση του κώδικα QR στον τέστερ της μπαταρίας, μπορείτε να δείτε αμέσως τα αποτελέσματα των δοκιμών της υπό έλεγχο μπαταρίας.
Για να λάβετε δεδομένα σχετικά με το σύστημα εκκίνησης και φόρτισης, ξεκινήστε τον κινητήρα σας και σαρώστε τον επόμενο κωδικό QR. 

otc 3200 3

Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα σταλούν στην έξυπνη συσκευή σας.

otc 3200 1

Οι έξυπνες συσκευές πρέπει να έχουν μια κάμερα που να κοιτάζει προς τα πίσω για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.

Δείτε το σχετικό video και μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το OTC3200 Smart Battery Tester και την εφαρμογή που τρέχει στο iPhone, iPad ή στο AnDroid λειτουργικό σας. 

otc 3200 2

Δείτε πως αυτό το βασισμένο στο cloud (σύννεφο) tester μπαταρίας μπορεί να σας παρέχει έναν ικανό αριθμό πληροφοριών που μπορούν να ληφθούν ώστε να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες  του πελάτη σας για την μπαταρία του αυτοκινήτου του γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το OTC3200 Smart Battery Tester  παρέχει στο συνεργείο σας πρόσθετες ικανότητες και σας βοηθά ώστε να είστε πιο κερδοφόροι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter