Τεχνολογίες διάγνωσης ...ετοιμαστείτε για το μέλλον

Διαφάνηκαν οι τάσεις και τα νέα προϊόντα διάγνωσης των εταιρειών. Το 32% των επισκεπτών της EQUIP AUTO δήλωσαν ότι είναι ενδιαφερόμενοι για τον τομέα διάγνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Η πολυπλοκότητα των ηλεκτρονικών και η άφιξη των υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα για τους επισκευαστές. Αυτός είναι ο λόγος που οι κατασκευαστές των ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ εργαλείων αγωνίζονται να παρέχουν βοήθεια με το κατάλληλο λογισμικό και ακροδέκτες. Τα tablets αφής κλέβουν την παράσταση στα συνεργεία.

Η άφιξη των ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ εργαλείων στα κέντρα γρήγορων επισκευών όπως τα Speedy και σε άλλα κέντρα γρήγορης τοποθέτησης δεν είναι ένα απλό επικοινωνιακό κόλπο. Στην πραγματικότητα είναι μια αναγκαιότητα, δεδομένου ότι σε ορισμένα μοντέλα, οι μηχανικοί πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσουν το σύστημα του ηλεκτρικού χειρόφρενου, ακόμη και για απλές διαδικασίες όπως η αντικατάσταση τακακιών φρένων.

Τεχνολογίες διάγνωσης ...ετοιμαστείτε για το μέλλον

Το ίδιο ισχύει και για τους φανοποιούς: πριν την παράδοση του αυτοκινήτου στον πελάτη, τώρα πρέπει να έχουν βεβαιωθεί ότι δεν έχουν ουδετεροποιήσει κάποιον αισθητήρα ενώ εκτελούσαν εργασίες σε ένα φτερό. "Η ζήτηση αλλάζει συνέχεια, όπως η τεχνική πολυπλοκότητα", εξηγεί στέλεχος της Delphi. "Η συντήρηση όλο και περισσότερο περιλαμβάνει μηδενισμό λογικών ελεγκτών και επανακωδικοποίηση των μπεκ καυσίμου, των βαλβίδων EGR* ή των φίλτρων σωματιδίων. Και με τον αυξανόμενο αριθμό των λογικών ελεγκτών, δεδομένης της εξέλιξης των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης που χρησιμοποιούν ραντάρ και κάμερες, τα εργαλεία γίνονται με τη σειρά τους όλο και περισσότερο εξελιγμένα".

 

Αν είστε συνδρομητής παρακαλούμε
με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας για να διαβάστε όλο το άρθρο.

Αν δεν είστε συνδρομητής ή η συνδρομή σας έχει λήξει
παρακαλούμε
εγγραφείτε ή ανανεώστε την συνδρομή σας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter