Παγκόσμια πρωτιά! 9-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων [video]

Μεγαλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου - με το νέο 9HP για την μπροστινή εγκάρσια διάταξη κινητήρα, η ZF δείχνει ότι είναι δυνατή η συμφιλίωση και των δύο απαιτήσεων.

Καινοτομία εξοικονόμησης καυσίμου

Η ZF είναι ο πρώτος κατασκευαστής κιβωτίων ταχυτήτων παγκοσμίως που έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων για επιβατικά αυτοκίνητα. Η υψηλή απόδοση και η μείωση των εκπομπών CO2 είναι εξαιρετική: Σε σύγκριση με τα σημερινά συνηθισμένα 6-ταχυτήτων αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με εμπρόσθια εγκάρσια τοποθέτηση, η εξοικονόμηση καυσίμου φτάνει μέχρι 16% χαμηλότερη όταν οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα 120 km/h.

automatic9 1

Οι εννέα ταχύτητες επιτρέπουν μικρά βήματα σχέσεων για περισσότερη άνεση οδήγησης και χάρη στην μεγάλη απόσταση, ο κινητήρας λειτουργεί πάντα στο ιδανικό εύρος στροφών. Λόγω της σύντομης απόκρισης και των χρόνων αλλαγής σχέσεων κάτω από το όριο της αντίληψης, το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων από την ZF εγγυάται την οδηγική απόλαυση και τη δυναμική - σε αυτοκίνητα μικρού μεγέθους καθώς και σε συμπαγή SUV. Τα σημεία αλλαγής σχέσεων και η δυναμική μετατόπισης μπορεί να κυμαίνονται από την άνετη έως την εξαιρετικά σπορ συμπεριφορά.

automatic9 2

Χάρη στη αρθρωτή του αρχή, η βασική μετάδοση μπορεί να αναβαθμιστεί όπως απαιτείται: Έτσι, διαφορετικά στοιχεία εκκίνησης και εφαρμογές τετρακίνησης μπορούν επίσης να εφαρμοστούν με οικονομικό τρόπο, δεδομένων των περιορισμένων συνθηκών του χώρου εγκατάστασης με τα εμπρός-εγκάρσια επιβατικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, το πρότυπο 9HP είναι ικανό για υποστήριξη συστήματος start stop.
Απολαύστε το σχετικό Video animation που τα δείχνει όλα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter