Επαυξημένη πραγματικότητα Bosch για τα Συνεργεία

Η επαυξημένη πραγματικότητα από τη Bosch - όλες οι σχετικές επισκευαστικές πληροφορίες με μια ματιά.

Μια νέα τεχνολογία για να κάνει το συνεργείο σας πιο αποτελεσματικό.

Με την Κοινή Πλατφόρμα επαυξημένης Πραγματικότητας (CAP - Common Augmented Reality Platform) της Bosch οι εταιρείες μπορούν να εφαρμόσουν λύσεις AR μόνες τους και σε ευρεία κλίμακα.

epauximenh2

Η πλατφόρμα Common Augmented Reality Platform - CAP - της Bosch, ενσωματώνει την παραγωγή οπτικού και ψηφιακού περιεχομένου απευθείας στη διαδικασία δημιουργίας. Τα υπάρχοντα δεδομένα CAD, εικόνας και βίντεο, χρησιμοποιήθηκαν και εξοικονομούν έξοδα δημιουργίας νέου περιεχομένου.

Το πλεονέκτημα εξοικονόμησης χρόνου: Το CAP επιτρέπει την εισαγωγή δεδομένων απευθείας σε υπάρχοντα συστήματα επεξεργασίας, όπως το xmlcompass.

Το Bosch CAP πρωτοστατεί στην παραγωγή επαυξημένης πραγματικότητας και εισάγει αυτοματοποιημένη δημιουργία περιεχομένου με υπάρχοντα δεδομένα.

Δείτε πώς εμφανίζονται περίπλοκες πληροφορίες επισκευής, π.χ. σε ένα tablet ή με γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας. Παρακολουθήστε τον τρόπο με τον οποίο η Augmented Reality μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή και την εξυπηρέτηση αυτοκινήτων

epauximenh

Για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών συντήρησης και της τεχνικής εκπαίδευσης, η Bosch δεσμεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών επαυξημένης πραγματικότητας.

Απολαύστε το σχετικό Video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter