Η Hyundai παρουσιάζει το Κέντρο Καινοτομίας

Η Hyundai ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου Κέντρου Καινοτομίας στη Σιγκαπούρη (HMGICS), το οποίο αναφέρει ότι θα λειτουργήσει ως ανοιχτό εργαστήριο καινοτομίας του Ομίλου για την έρευνα και ανάπτυξη της μελλοντικής κινητικότητας.

«Το Κέντρο Καινοτομίας της Hyundai Motor Group στη Σιγκαπούρη θα αγωνιστεί για την «ανθρωποκεντρική καινοτομία της αλυσίδας αξίας για μια αλλαγή παραδείγματος κινητικότητας». Θα προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Group, Euisun Chung. «Είμαι βέβαιος ότι οι καινοτομίες που προέρχονται από το HMGICS θα διαμορφώσουν τη μελλοντική μας παγκόσμια κοινωνία προς το καλύτερο και θα συμβάλουν στην πρόοδο της ανθρωπότητας».

Σύμφωνα με την εταιρεία, η HMGICS θα αναπτύξει καινοτόμα συστήματα που συνδυάζουν προηγμένες τεχνολογίες όπως η AI, η ICT και τα big data για να επιτρέψουν ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι δημιουργικές δυνατότητες ικανοποιούνται και η ανθρώπινη αξία ενισχύεται. Ελπίζει επίσης να δημιουργήσει ένα πελατοκεντρικό περιβάλλον έξυπνης κινητικότητας όπου τα προϊόντα θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών και οι υπηρεσίες κινητικότητας θα εμπλουτίσουν τη ζωή των πελατών της.

Η εταιρεία λέει ότι στο μέλλον, οι πελάτες θα μπορούν να προσαρμόζουν και να αγοράζουν οχήματα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα smartphone, το οποίο θα ξεκινήσει αμέσως την παραγωγή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία On-demand της Hyundai. Οι πελάτες θα μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθήσουν το αυτοκίνητό τους να κατασκευάζεται στο HMGICS. Μόλις το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για παράδοση, θα μεταφερθεί στο Sky Track μήκους 620 μέτρων, που βρίσκεται στην κορυφή του Κέντρου Καινοτομίας, όπου ο πελάτης θα μπορεί να δοκιμάσει την οδήγηση του οχήματος. Το κτίριο θα διαθέτει επίσης ένα χώρο προσγείωσης για εναέρια αστική κινητικότητα (UAM) καθώς και ηλιακούς συλλέκτες που θα παρέχουν στις εγκαταστάσεις καθαρή ανανεώσιμη ενέργεια.

Το κέντρο θα λειτουργήσει επίσης ως δοκιμαστική βάση για μια έξυπνη πλατφόρμα παραγωγής με επίκεντρο τον άνθρωπο με μια εγκατάσταση επιτόπιας παραγωγής EV μικρής κλίμακας, χρησιμοποιώντας έξυπνες τεχνολογίες Industry 4.0, όπως τεχνητή νοημοσύνη (AI), Διαδίκτυο των Πραγμάτων [Internet of Things (IoT)] και ρομποτική. Ο Όμιλος θα δοκιμάσει επίσης ευέλικτα συστήματα που παράγουν πολλαπλά μοντέλα, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα γρήγορα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα της αγοράς.

Ο χώρος αυτός θα φιλοξενεί μηχανικούς Ε & Α της Hyundai από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μελών του κόμβου καινοτομίας της Hyundai CRADLE και του Κέντρου Έρευνας AI (AIR). Συμμετέχουσες εταιρείες όπως η Hyundai Mobis, η Hyundai Glovis, η Hyundai Autoever, η Hyundai WIA, η Hyundai Rotem και η Hyundai Transys θα λάβουν επίσης μέρος στο HMGICS.
Καταλαμβάνοντας μια έκταση 44.000m2 με το κτίριο να καλύπτει 28.000m2, ο κατασκευαστής ελπίζει ότι η κατασκευή του χώρου θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022.

Πηγή: Hyundai launches Innovation Center
www.automotivetestingtechnologyinternational.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin