Σχεδίαση ηλεκτρικών καλωδιώσεων με φτηνό αγώγιμο… χρώμα [Video]

Η Bare Conductive είναι ένα μικρό στούντιο στο Λονδίνο που παράγει αγώγιμο παχύρρευστο μαύρο χρώμα. Είναι βασισμένο σε άνθρακα, γεγονός που καθιστά αρκετά προσιτό να πειραματιστεί με αυτό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Bare Conductive Paint είναι ένα ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό πολλαπλών χρήσεων ιδανικό για όλες τις "Φτιάξτο μόνος σου - DIY" εργασίες σας!

Το Bare Paint είναι με βάση το νερό, μη τοξικό και στεγνώνει σε θερμοκρασία δωματίου.

electric1

Το Bare Paint είναι το πρώτο μη τοξικό ηλεκτρικά αγώγιμο χρώμα που διατίθεται σήμερα στους καταναλωτές. Αυτό το μοναδικό υλικό, φιλικό προς τα παιδιά, είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους όλων των ηλικιών να εξερευνούν και να μαθαίνουν για ηλεκτρονικά προϊόντα με ένα εύχρηστο και εύκολο στη χρήση υλικό.

Το Bare Paint παρέχει μια εξαιρετικά διαφορετική μέθοδο αλληλεπίδρασης με τα ηλεκτρονικά, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων χαρτονιού, χαρτιού, ξύλου, ταπετσαρίας, τοίχων, υφασμάτων και ορισμένων πλαστικών υλικών.

Το βαμμένο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τη συμβατική όξινη χαρακτική, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας πρωτοτύπων ηλεκτρονικών. Ως ένα μη τοξικό και υδατοδιαλυτό υλικό, το Bare Paint μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς γάντια ή μάσκα. 

Το χρώμα στεγνώνει γρήγορα σε θερμοκρασία δωματίου και μπορεί να αφαιρεθεί με σαπούνι και νερό. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό ή ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες!

Μέθοδοι εφαρμογής Περιλαμβάνουν: Ζωγραφική, Εκτύπωση & Βαφή σε σπρέι  μεταξύ άλλων. Παρά το γεγονός ότι ονομάζεται "Bare" αγώγιμο, δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται για γυμνό δέρμα.

Το studio έχει δει μια αυξανόμενη κοινότητα να χρησιμοποιεί το χρώμα του για να κάνει μια ποικιλία επιφανειών να έρχονται στη ζωή. Το αγαπημένο τους;

Ένας καλλιτέχνης το χρησιμοποίησε για να μετατρέψει τα έργα του σε μουσικά όργανα.

electric

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

50 mL σε μπουκαλάκι

Διατίθεται Φύλλο δεδομένων με πολύ περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της αντίστασης

Βάρος: 109g

Το Bare conductive έχει πολλά εκπαιδευτικά μαθήματα που δείχνουν παραδείγματα χρήσης τους

electric3

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter