Ηλεκτρομηχανική Αντλία νερού [Video]

Από την Ιταλική Saleri στην έκθεση Engine Expo 2019

Ο ιταλός κατασκευαστής Saleri και κατασκευαστής αντλιών νερού, θα παρουσιάσει την ηλεκτρομηχανική αντλία νερού (EMP) στην έκθεση Engine Expo 2019  και την οποία είχε υποβάλει ως πρόταση για το Βραβείο Καινοτομίας στην Automechanika 2018 και φυσικά βραβεύθηκε.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι ότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μηχανικών αντλιών με αυτά των ηλεκτρικών αντλιών.

Η επιλογή μεταξύ μηχανικής ή ηλεκτρικής λύσης απαιτεί συνήθως συμβιβασμούς. Ωστόσο, η ηλεκτρομηχανική αντλία νερού διπλής λειτουργίας (EMP) της εταιρείας Saleri συνδυάζει τα οφέλη των σημερινών μηχανικών αντλιών με τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών. Η ηλεκτρομηχανική αντλία είναι μια εξαιρετικά  μεταβαλλόμενη αντλία όσον αφορά την απόδοση και την ισχύ, με ηλεκτρονική ενεργοποίηση που επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας της φτερωτής για ένα εξαιρετικά ευρύ χρονικό πλαίσιο.

Η ηλεκτρομηχανική αντλία μπορεί να λειτουργεί σε ηλεκτρική λειτουργία για το 95% της διάρκειας ζωής της. Σε μηχανική λειτουργία χρησιμοποιεί την ισχύ οδήγησης από τον κινητήρα ΜΕΚ για να επιτύχει εξαιρετικές δυνατότητες ψύξης, που απαιτούνται για σοβαρές συνθήκες κατά τη λειτουργία του οχήματος. Τα τρέχοντα επίπεδα τάσης στην καλωδίωση του οχήματος (12V και 48V) δεν επιτρέπουν στις ηλεκτρικές αντλίες νερού να αντιμετωπίσουν τις πιο σοβαρές συνθήκες εργασίας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin